in , , , ,

107 adag geci lenyelése: Venera Maxima Bukkake

Már felpromóztam a tökéletes 29 éves ukrán modellt többször is, most végre sikerült megszereznem az egyik Bukkake jelenetét, amit itt ti is meg tudtok nézni VÉGRE !!! Kicsit kielemezzük miért is ilyen nagy szám az, ha egy ilyen brutál jó csaj erre adja a fejét (és a száját). A csajszi az interjún is úgy tolta, hogy odaadtak neki egy kis üvegcsében spermát, amit lerántott húzóra, mint ha csak valami mennyei ital lenne, és azt mondta, hogy jójó, de ennél sokkal, sokkal többet akar !

Egy kis pöttyös ruhában érkezik a csaj és egy perc alatt azonnal leszop geciélvezésig egy tagot. Van akink ez egész életében tabu lenne, ő azonnal mosollyal az arcán letolja és lenyeli mindet. Nem rossz kis kezdés basszameg. Aztán érkeznek persze a többiek is és mivel itt nincs farok casting, bárki jöhet, azaz vannak mikrofarkak bőven, van amikor az egyiket ki is neveti a csaj, mert olyan picike. De azért kiszopja belőle a gecit simán.

Közben ledobja a felsőjét és kap egy üvegtálat a kezébe a kósza eltévedő adagok begyűjtésére. 12 adag fér a szájába amit le is nyel a drága. Azt alkalmazza, hogy nem néz a delikvens szemébe és az arcára sem – végig a kamerába néz. Talán ezzel kerüli el azt, hogy behányjon, sokan azt csinálták, hogy megnézik, mégis ki a fene az, aki a szájába engedi a hetek óta gyűjtött gecit és kiábrándulnak, de már nem tudnak mit tenni, mert jön is a spriccelés a torokba. 12-15 adagonként mindet lenyeli a csaj és olyan 50-60-nál hinné azt hogy vége már, de innentől kezd csak érdekes lenni.

Ekkor már kicsit segít a háttérből a másik csaj is, odanyúl, hogy ne menjen mellé egy csepp sem. A kamerás meg kicsit talán túl közel is van én megnézném a faszikat is, már pont azért, a kontraszt miatt, ami van. Egy ilyen atomjó csaj és átlagos munkásember között. Jönnek a spriccek szépen sorban, és egyre nehezebb jó arcot vágni ennyi fehérjéhez szegénykének. Azért csak lecsúszik a csajnak az a 100 feletti geci. Azt nagyon sajnálom, hogy mindenki a szájába élvezett, jól tele lehetett volna verni az arcát is, mondjuk 80-tól felfelé. A legvégén kezdik el és csak egy pár lövet megy neki oda, pedig ez a szép arcocska kiált egy jó bukkake-ért is !!! Nna de lesz még jelenete Venera-nak forgatott itt sokat, megnézzük majd azokat is !

Ehhez kapcsolódik  Vicky Love gloryhole

Bárcsak egyszer ott lehetnénk egy ilyenen !!! Mit nem adnék érte !!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…