in , , ,

18 évesen első anál és DP

Imádjuk az ilyen cuccokat ugye? Sajnálom, hogy kicsit mostanában túltolom itt a blogon a Legalporno-t, de sajna máshol kicsit pangás van még mindíg, itt azért van annyi tartalék, hogy megjöjjön a napi program. Isabelle Della a mostani kis delikvensünk, akinek első jelenete és első anális élménye is ez egyben. Nem lesz finomkodás, kőkemény tágítások és hasonlók várnak ránk !

Itt a teljes jelenet – nézzétek csak …

Ijedt szemmel és tekintettel csinálja végig a bemutatkozó simogatást, majd megérkezik hozzá a kockafejű Erik Everhard, aki legalább ért a nőkhöz, és pici nyalakodás után betolja neki seggbe a faszt. A csaj el is engedi, hogy magánál legyen, csak hagyja hogy sodorják az események. Megkúrja egy jó pár pózban így Erik, majd jön Tiffany Tatum faszija, Lutro, aki hozzám hasonlóan rögtön észreveszi milyen szép nagy a punciajka a csajnak. Simogatja egy kicsit nézzétek csak, közben a fasz dolgozik a picsájában:

Természetesen berakja ő is a kis édes punciba, miközben a csaj önkívületben van, vagy fogalmam sincs miben, de lelkileg nem tartózkodik a helyiségben az tuti. Majd közben megérkezik Angeli akárki is aki a melegpornóból zsupszkulcsozott ide a stúdióba, pont úgy is néz ki mint egy melegpornós. Mindegy ő is csak egy eszköz a látvány miatt, jó alaposan kúrja a csajt és amikor közben szemkontaktoznak az elég állat !!

Nem is tudom eldönteni, hogy a csaj élvez, vagy pedig csak szenved, de szerintem inkább az előző. Annyira kapa, hogy az elé helyezett faszt sem hajlandó szopni, még ha éppen a homlokát bökdösi akkor sem. Csak szenvedve-élvezve néz a kamerába és liheg, izzad és tágul. Olyan nagyra, hogy amikor épp pózt váltanak is úgy maradnak a lyukak, imádom látni az ilyet, egyből vissza lehet tenni a csajnak. Az egyik legjobb elsőzős jelenet, amit idén láttam, és ha még nem lenne elég az élvezetből, hát a csajszi a gecit is nagyon utálja ám, úgy kell odahúzni a fejecskéjét a spriccekhez. Utolsó képként láthatjuk hogy miket művelt a nemi szerveivel a három fasz:

Ehhez kapcsolódik  Az újságírónő, aki pornós lett

2 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…