Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Vixen: Naomi, Arianna and Tiffany

2019.12.05.Curt

A csajok közül Tiffany az a Tatum, aki magyar, szóval megígértem, hogy nem hagyjuk ki egyetlen jelenetét sem, meg amúgy is ebben a kibaszott hidegben jó lesz megnézni egy ilyen jelenetet, ami tengerparton és melegben játszódik. A Vixen nem egy spórolós vállalat, megadják a módját és minőségi helyeken még minőségibb csajokkal dolgoznak.

A faszább jeleneteket Julia Grandi rendezi, aki persze maga is volt pornós, és eléggé kipróbázott mindent. Nem tudom milyen a rokonsága a híres rendezővel Giorgio-val? Talán a felesége lehet, vagy csak névrokonság van? Mindenesetre ha így van is hasonló témában, de nagyon, de nagyon nem hasonló stílusban rendezik a filmjeiket. Szóval két amcsi és egy magyar csaj a tengerparton enyeleg lassított felvételeken – így kezdünk.

Majd sztorit is kapunk ám, a srác barátnője Tiffany és megismerkednek a másik két csajjal, akivel kihajóznak egy szigetre, ahol ellátják közösen a srác baját. Mindennapos bárkivel megtörténhető sztori, velem már minden nyáron megesik. A srác fekszik a parton és POV stílusban kezdik el szopni a csajok, ami kurva jól meg van csinálva, mert a kamera fixre van téve a srác feje fölé – tényleg olyan érzése van az embernek, mintha őt. Talán túl sokáig csinálják ezt, de aztán Tiffany megunja és beleül a brébe a kis szőrös pinájával. Szépen lovagol benne, baszatja magát.

Így lovagolva alulról megkúrja az összes csajt, majd ki nem lehet hagyni három csajnál szépen felsorakoznak egymás mellett és bepucsítanak, így kell basznia őket a mázlistájának. Brutál a látvány, ahogy ott várják a picike homokos talpaikkal a faszt. Tiffany marad a végére, ahol már a lányok is besegítenek, szopják a faszt a pinából és nyalják a csajszi fenéklyukát is közben. A geci adag a tengerben éri őket, jó alaposat spriccel a srác mindhármójuk arcára.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Vixen: Naomi, Arianna and Tiffany