Loading

Film kritika: Nyitva

2019.12.16.Curt

Elég megrögzött film néző és rajongó nagyok és mindíg is szerettem volna egy olyan rovatot valahol nyitni, ahol hétköznapi mozifilmeket, vagy tv sorozatokat is megbeszélhetünk. Kezdjük is egy meglepően nem is olyan rossz filmmel, a Nyitva c. alkotással, amiről soha az életben nem hallottam volna, ha nem kerül be pár nappal ezelőtt a Netflixre és teszek vele egy próbát.

A címe elég sok mindent elmond, egy fiatal pár, hogy elkerülje a megcsalást kipróbálja a nyitott házasságot, illetve a nyitott kapcsolatot, mert még nem házasok. Két kurva jó fiatal színész viszi a hátán az egész filmet, és volt pár olyan jelenet, amin rendesen nevettem, pedig ezt nálam magyar film már nagyon régen tudta elérni. (Talán a Szomszédok legutoljára.) A csaj (mert ugye arra kerestem rá egyből még a film nézése közben) Radnay Csilla, és sajna nem nagyon láthatunk tőle villantást sem.

Viszont !

Az egyik jelenetben – és ezzel nem fogom azért elspoilerezni a cselekményt nagyon – smárolni fog egy nővel, mégpedig az általam kibaszott jó és szexi nőnek tartott Péterffy Borival. Már csak emiatt is megéri megnézni a filmet, könnyed kis kikapcsolódás a sok kifeszített fenéklyuk és leélvezett mell után 🙂

Szóval egy bátor film a maga lehetőségeihez képest, mert masztiznak közösen webkamerára, elmennek swinger klubba és ugyebár meglesz az édeshármas is. A főszereplő pedig atomszexi, főleg, hogy anyakönyv vezető teljes állásban, a srác meg urulógus. Pld. amikor megemlíti a fordított threesome lehetőségét, tök életszerű, hogy elzárkózik egyből, hisz’ azt mondja lát elég szőrös férfisegget a munkájában is …

Ha nálam sokkal profibb kritikát akartok olvasni, itt megtehetitek, szerintem megéri adni neki egy esélyt a bugyutasága és a szokásos magyar filmes stílusjegyek ellenére is.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Film kritika: Nyitva