Loading
Hírek   /   Hosszabb cikkek

Pornhub 2019 éves statisztika

2019.12.16.Curt

Kevés olyan cikk van az iparban, amit átvesznek a mainstream hírportálok is, de ez azok között található meg. A Blikk is írt róla egy hangzatos : Egyre több pornót néznek az emberek! cikket, De ha keresgélnék biztosan találnék még egy Nem hiszed el, mire keresnek rá a legtöbben a Pornhubon, vagy Három dolog, amit soha nem láttál; mire keresnek rá az emberek. MUTATJUK !

Mi is mutatjuk, csak mi a lényeget:

A Pornhub Insights-on jelent meg éves kimutatás egyébként, ami ilyen adatbányás blog oldala a birodalomnak. Aki számokra és adatokra gerjed, annak itt egy fasza kis infógrafika a brutális adatokról:

Azért a 209 GB adat másodpercenként elég brutál …

A 2019-es új trendek az alábbiak:

Ebben az Alien nem tudom mi a faszt keres ott ? És az Apex Legends-et sem igazán értem, egy játék miért van itt a keresések között ? A Belle Delphine még csak csak (Cosplayes Instagram modell aki pornós lett), de az ASMR (tudjátok, amikor arra élveznek, hogy valaki suttog, vagy csámcsog, vagy szivacsot nyomkod) az gáz.

Percenként 2.5 óra új anyag kerül fel rá, szóval elég nehéz lenne megnézni mindet. De minket igazán a keresések érdekelnek, kiket kerestek idén legtöbbet? Elég meglepő az eredmény, ugyanis a legtöbbet keresett csajszi Lana Rhoades lett. De videó megtekintésben már a kis édes Riley a csúcs. Az amcsik még mindíg gerjednek Mia Khalifára, meg Abella Dangerre is, Brandi Love előretörésének viszont nagyon örülök. Egy igazi brutál Milf, aki nagyon tud dugni is.

Legnépszerűbb pornósok

Lana első helye már csak azért is érdekes, mert abbahagyta a Hardcore pornót még 2018-ban, talán pont ezért lett olyan nagy szenzáció a csaj. Nálam kiütötte a biztosítékot azzal, hogy szilikont rakatott a seggébe, és a melleibe is még többet. Az aranyos kis dögös punciból műcsaj lett. Szerintetek mennyit fizetnek majd neki a visszatéréséért? Sokat fognak. Instagramon mutogatja a fenekét manapság. Nálam marad etalonnak a Trueanal jelenete, amivel annak idején indult az oldal. Máig az egyik legjobb ott.

Természetesen magasan az USA vezet, mi nem fértünk be az első 20-ba sem, de hát lélekszám alapján nem csodálkozom. Másodiknak a perverz japánok kerültek, ami ugyancsak meglepő az ottani visszafogott és mind máig cenzúrázott szexualitás miatt. Megérne egy hasonló hosszabb kielemzést az ottani élet.

Az nem meglepő, hogy a látogatók csak egy jó kis maszturbálás miatt keresik fel a legnagyobb videós oldalt, 10 perc az átlag minden országban. Akit érdekel az állami szintre lebontva is megnézheti másodpercre pontosan mennyi időt töltenek el az emberek itt. Érdekes lehet még az országokra lebontott témakör keresési térkép is:

Itt látható, hogy még mindíg a leszbi szex uralkodik, azt azért kevés ember láthatja élőben életében, míg az anált azért ki lehet próbálni könnyebben. Magyarországon is ez a legkeresettebb cimke. A románok és a spanyolok az idősebb nőket, Oroszországban a Hentai hódít, amit nem is értek, közel keleten Franciaországban és A németeknél pedig az anál.

A férfiaknál a leg-gázabb a helyzet bizonyos szempontból, mert Jordi El Nino Polla leszakította az egész piacot, tudjátok az a kis vékonyka alacsony gyerek, aki már megkúrhatott minden neves pornós csajt. Kíváncsiságból rákerestem ki e legnépszerűbb a gay vonalon és ugyanez csak pepitában, ami azt mutatja, hogy sem mi heterók, sem a csajok nem növelték a srác látogatottsági rekordját. Rocco mester meg a 130. helyen kullog. A csajok egyébként szépen jönnek fel, már 32%-a lány a látogatóknak, azaz minden 10-ből kb hárman.

Érdekes látni a csajok keresési szokásait is, örömmel tölt el a sok sok lábfétis keresés, és nem lep meg, hogy az anál kimarad a szórásból.

Az összes keresés keresés nagy részét (!!!) több mint a 3/4-ét mobiltelefonról keresték. Azaz még mindenki a mobilját használja egy jó kis masztihoz, az asztali gépek aránya jelentősen zuhan. Végülis ha belegondolunk, ki az aki nem csinálta még a mobilján nézett filmre? Én szerintem minden eszközt kimaxoltam, asztali gép, mobil, Ipad, tv, Xbox…

Celeb keresésekre is használják az oldalt, hiszen számos fake videó van fent sztárokról. Mondjuk itt is értetlenül állok a PewDiePiePie előkelő helye mellett. Maitland Ward brutális előretörése teljesen egyértelmű de a 3000% azért elég durva tőle. A nagy nevek mellett olyan gamer és instagram csajok is találhatóak a listán akik a pénzért beadják a derekukat és a gamer streamelést a nem kicsit jövedelmezőbb pornózásra cserélik.

Az országonkénti lebontásokban is érdekes adatokat találhatunk, a japánok még mindíg a legperverzebbek, és valami elképesztő kategóriákat alkotnak maguknak . Talán hozzám/hozzánk az olaszok állnak legközelebb. Ők azért a mesterre keresnek rá legtöbben, és örömmel tölt el a Feet keresőszó feltörése is. Mondjuk a transznemű pornóval itt sem tudok mit kezdeni, szerintem csak érdekességképpen keresnek rá az emberek, aztán utána soha, de soha többé nem néznek ilyet, de lehet hogy nem vagyok eléggé elfogadó. Tegnap is mikor regisztráltam a családi csomagot a Spotify-nál és lehetett választani, a férfi/nő/nem bináris közül, akkor a férfit jelöltem be.

Nagyjából ennyi érdekességet találtam a minden igényt kielégítő éves jelentésben. Magyarországon egyébként a Pornhub ugyancsak első a pornós videómegosztók között, de csak a harmincadik helyen tanyázik. A Livejasmin és társai megelőzik simán.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornhub 2019 éves statisztika