Loading

Amerika háborút készül indítani a pornó ellen

2019.12.18.Curt

Most, hogy pár napja megnéztük a Porhub statisztikáit, amiben eléggé jól kitűnik, hogy az USA forgalma kb annyi, mint az egész világé együtt * 2, azért eléggé bátor ötletnek tűnik a legújabb Trump féle agymenés.

Az AVN-en olvasott cikk alapján a jövő évi nagy háború, amire készül az amerikai elnök, az nem a szárazföldön és nem is a vízen fog zajlani, hanem a képernyők előtt. Eléggé meglepő ez egy olyan elnöktől, aki eléggé sok pénzt fizetett egy volt pornósnak (Stormy Daniels), hogy ne szivárogtasson ki infókat róla.

Vannak országok, ahol a diktatúra simán blokkolja, (vagy csak mindent megtesz a blokkolás érdekében) a pornót, épp tegnap olvastam, hogy Törökországban még a Tor hálózatot is megpróbálják felfüggeszteni, amivel legalább anoniman pornózhattak szegény török fiatalok. Indi, Kína, és persze Észak Korea még a felsorolt országok között, amin azért annyira nem csodálkozunk, de hogy az USA? A cikk szerint voltak intézkedések az Egyesült Királyságban is, de ott a kiskorúakat próbálták védeni, de befuccsoltak a tervek. Trump terve viszont az és persze a pártja is támogatja, hogy az egész pornográfiát ki kell űznünk az életünkből. Számos régebbi próbálkozás volt erre már előző elnököktől is, kurvára nem értem mi a faszért fektetnek bele energiát, mikor egy visszaszoríthatatlan milliárdos üzletágról van szó.

Nagyon fel tud bosszantani az ilyen fokú műmájerség, miközben egyszerűen nem hiszem el, hogy ezek az emberek esténként, mikor az asszony elaludt ne rántanának rá egy kis anál jelenetre, vagy amit inkább el tudok képzelni, valami perverz gay cuccra.

Egyelőre még csak ott tart a dolog, hogy Brittaniához hasonlóan egy age verification systemet akarnak bevezetni, ahol be kell bizonyítania a látogatónak, hogy hány éves. Erre aztán kurvára nem tudok mit írni. Hány évesnek kell lenni ahhoz, hogy ezt ki tudd trükközni?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Amerika háborút készül indítani a pornó ellen