Loading

AVN 2020: Best blowbang scene

2019.12.19.Curt

Érdekes egy kategória az tuti, blowbang, azaz körbeszopatás kb magyarra fordítva a dolog. Jó csajok a kínálatban és elég nagy a szórás is majd meglátjátok vannak érdekes jelenetek a felsoroltak között.

Angela White: Dark Side, Jules Jordan Video; Angela White
Bridgette B. Spanish Fuck Doll, Darkko/Evil Angel; Bridgette B.
Eliza Ibarra’s 1st Blowbang (Facialized 6 | DVD), Hard X/O.L. Entertainment; Eliza Ibarra
Gianna’s First Blowbang, Hard X/XEmpire.com; Gianna Dior
Interracial Blow Bang 18, Dogfart/Pulse; Valentina Nappi
Interracial Blowbang – Karma Rx, Interracial Blowbang/DogfartNetwork.com; Karma Rx
Ivy’s First Blowbang (Facialized 6 | DVD), Hard X/O.L. Entertainment; Ivy Lebelle
Lola Fae’s First Blowbang – As Above, So Below, BurningAngel/AdultTime.com; Lola Fae
Mr. Salty’s Backroom Blowbang Adventures, Aziani/Joy; Ella Knox
My Wife’s First Blowbang 3, New Sensations; Vera King

1. Angela White

Wow, a Milfek milfje egy szopatós orgiában? Ez elég jól hangzik. Volt amúgy a csajnak azért egy pár, de ezt most a legnagyobb és legtöbb faszis blowbangként adják el.

2. Bridgette B

Annál jobb a spanyol bimbázó Bridgette B ugyancsak hasonló jelenete az ugyancsak róla elnevezett filmben. Neki az első volt, ahhoz képest nem annyira rosszul csinálja …

3. Eliza Ibarra

Ajjajjajj, basszus. Az év egyik legjobb csaja nekem a kis Eliza, és a Facialized 6-ban kapta meg a blowbanget, mégpedig a specialistának számító HardXtől.

4. Gianna Dior

A Facialized hetedik részében tolta el a csaj ezt a remek szopást, akkor is tetszett és most is. Odaadó és rohadt profi, nem csodálkoznék, ha ő nyerné.

5. Valentina Nappi

A Hardx mellett a másik nagy témába vágó stúdió az InterracialBlowbang, ami ugyancsak két jelenetet adott a listába. Ők azért nem annyira steril körülmények között dolgoznak és a címből kitalálhattátok, hogy csak négerek az adók.

6. Karma Rx

A másik csaj Karma lett, akit ugyancsak a négerek öntöztek meg gecivel. Kap rendesen a végére meg kell hagyni …

7. Ivy Labelle

Ivy’s first gangbang az újabb jelölt HardX jelenet. Nem hiába, Mason specialitásai a Blowbang jelenetek. Ivy azért nem az a szerény csajszika, eléggé passzol hozzá, hogy letérdeljen és leszopjon egyszerre nyolc faszt. Egyszerre nem lehet, egymás után akkor.

8. Lola Fae

A picike Lola is megcsinálta a jelenetét idén. De nem a fenti stúdióknál, hanem egy kisebbnél koptatta a térd izületeit és a nyelőcsövét. A Burning Angel is próbálkozott blowbanggel, nem is lett rossz. Cuki, hogy a égén a gecit egy kávéscsészébe kapja (!!!). Aztán felhörpinti, mint egy ristrettot, egy húzásra.

9. Ella Knox

Az Aziano.com oldalon kapott gangbanget a brutál csöcsű latin punci, ami nem is volt olyan rossz, de azért nem éri el a speciális csak erre szakosodott oldalakat.

10. Vera King

A feleségem első blowbang-je – mondja a cím. És egy ismeretlen csaj; Vera King az áldozat. Ez persze nem igaz, de amerikában szeretik ezt hinni. A csaj egy profi pornós persze, több mint 100 filmben szerepelt már.

Elég nehéz megmondani ki lesz a befutó, de én valamelyik Hardx filmre tippelnék. Tulajdonképpen nem volt benne gáz jelenet, azért szeretjük látni ahogy meg vannak locsolva a csajok.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN 2020: Best blowbang scene