Loading

Top 10: Pornósok, akik fiatalon haltak meg

2019.12.19.Curt

1. Angie White

Angie White (nem tévesztendő össze Angel White-tal), brazil pornós tavaly halt meg. Nem futott be szegény nagy karriert, állítólag felakasztotta magát.

2. Kacey Chase

Szegény csajszi is tavaly halt meg, megunta az ipart, visszavonult és túl lőtte magát heroinnal. Nem volt nagy karrierje, egy pár Bangbros és Metart képen szerepelt csak.

3. Niki Lee Young

Az ő nevét már egészen biztosan hallottátok. Playboy modell és softcore pornós volt a csaj, keményebb jelenete nem is jelent meg soha. Tavaly novemberben halt meg rákban. 🙁

4. Deven Davis

Ő nem is igazán a pornós karrierje kapcsán lett ismert, hanem inkább azért, mert ő volt Jonathan Davis felesége, aki a Korn frontembere. Később aztán elváltak, de jó barátságban maradtak. A csaj leszbi filmeket vállalt szinte csak és azt is már jó régen. Az egyik leghíresebb, hírhedtebb nu metal rock zenekar frontemberének a feleségeként gondoljátok milyen élete lehetett. Hát nem egy egyhangú és uncsi, biztosan bejátszottak itt is a drogok.

5. Alexis Grace

Még a 2010-es évek elején volt népszerű Alexis Grace, aki eddig a legnagyobb portfólióval rendelkezik a felsorolt csajok közül. 2016-ban halt meg betegség következményében.

6.Bill Bailey

Kaukkutojás a srác a listában, de nem nagyon kihagyható a közel 2000 (!!!) jelenetével a háta mögött. 39 évesen azért elmondhatta szegény magáról, hogy jó sok nője volt … A halálnak oka egyébként elég hétköznapi, pont illik az életstílusukhoz. Bebaszva lezuhant négy emeletnyi magasból. Ugye, hogy láttátok már ti is legalább egy jelenetét?

7. Riley Evans

2019-ben adta fel a harcot a mellrákkal folytatott közdelmében a szőke Riley Evans is. Elég aktív volt ő is, régi motorosok tuti látták jelenetét.

8. Brandon Iron

Ugye ti meglepődtetek azon, hogy a régi idők egyik meghatározó figurája Brandon meghalt? Nekem még a videó cdk és divx-es kódolású avi filmek idején vált a kedvencemmé erőszakos stílusa miatt, meg hát egy elég erőteljes lábfétis is volt a stílusában. A Slaphappy sorozat, a Ten Little Piggies, vagy a régi arcraélvezős és keményen szopatós filmek koronázatlan királya volt a kanadai mester és az is marad örökre. Egy hosszabb cikkel készülök róla hamarosan …

Minden idők egyik legjobb és felülmúlhatatlan facefuckjával emlékezzünk meg róla :

9. Jessica Jaymes

Idén szeptemberben halt meg a 750 film felett járó Jessica is. A hivatalos ok alkoholmérgezés. Nem igazán ismertem és követtem.

10. August Ames

Hát persze, hogy őt hagytam a végére. A leghírhedtebb halál volt az övé és talán a legnagyobb veszteség is a csajok közül, de nem akarok megbántani senkit. August hatalmas reménység és sztár volt 2017. decemberi haláláig – és az maradt azóta is.

august-ames-dead-at-23-porn-starlet-passes-away-her-husband-confirms.jpg

“Basszátok meg mind !”

Ez volt a 23 éves August utolsó twitter üzenete, ami egy vita lezárása volt, amiben felhívta pornós társai figyelmét, hogy egy színész gay-filmekben is szerepel. A hírek szerint pár órával ezután öngyilkosságot követett el. A twitterezők homofóbnak tituálták, a férje szerint is depresszióban lévő lányt, de én nem igazán hiszem, hogy csak ez a vita vezetett az öngyilkosságához. Felakasztotta magát.

Az IAFD egyébként egy atomprofi listát üzemeltet napi karbantartással a témában, onnan szemezgettem én is.

1 People voted this article. 0 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top 10: Pornósok, akik fiatalon haltak meg