Loading
Anál   /   Filmek   /   Hardcore   /   Kritika

Rocco’s hard academy gangbangs

2020.01.20.Curt

Biztosan gondoltatok már rá ti is, hogy ezt az egészet simán tudnám én is csinálni, csak azért milyen jó lenne, ha lenne valaki, aki elmagyarázná a titkokat, trükköket és akkor pornószínész válhatna belőlem! Hát így gondolták ezt Rocco Sifredi-ék is, amikor kitalálták a már évek óta futó Hard Academy sorozatot. A cuccban semmi kamu nincs, tényleg amatőr tagok csatlakoznak Rocco pornós villájába, és kapnak oktatásokat a mestertől és másoktól, akik már évek óta a pornóban vannak. Mellesleg a legjobb csajokat baszhatják meg, már ha bírják, mert azért nem minden úgy van ám itt, mint ahogyan azt mi a monitor/telefon előtt elképzeljük.

Nemrég jött ki egy gyűjteményes kiadás, ami a Hard Academy sorozat legjobb gangbangjeit (egy vagy két csaj és rohadt sok fiú) tartalmazza közel 5 órán át! Naná, hogy nem hagyjuk ki a kritikát róla; mega cikk következik.

Az első jelenet egy elég katymasz cucc, egy bazi nagy teremben vagyunk és rengeteg faszi van a szegény három csajszira. A geciadagok miatt érdemes megnézni azért, kapnak rendesen, de akkora a káosz, és mozog a kamera ide-oda, hogy más nem is élvezhető igazán.

Másodjára már kicsit jobb az arány, de itt is Mike Angelo és Ian Scott a két főszereplő, kár, hogy nem hagyta Rocco a tanulókat kúrni. Szinte megint csak a legvégén szerepelnek, amikor a gecit kell engedni, abban viszont kurva jók, nem hiába látszik, hogy nem minden nap kell forgatniuk és rohadtul begerjeszti őket a helyzet. A vörös csaj brutál perverz és a kis szende katolikus lányból a végére egy gecifaló kurva lesz. Elég jól eljátsza a dolgokat. Mike és Ian meg már összeszokott páros, hozzák a tőlük elvárt dolgokat, Ian a fintorát Mike, meg a szokásos agresszivitását.

A harmadik rész a Hard Academy 1-ből való. Britanny Bardot és Nikita Belucci a szereplők benne. Sajnos ebben is vannak profi pornósok, a majom Erik Everhard-al az élen. Britanny perverzkedik egy kicsit a maga beteg módján, egy locsolótömlővel locsolja le a srácokat egy üres medencében. Majd egy börtönnek berendezett akármiben kúrnak egy közepeset. Mike és Erik elég hamar elélveznek a srácok meg a rácson keresztül engedik a csajok szájába. Úgy látom a casting simán annyi volt, hogy mekkora a farok méret mert azzal meg van eresztve rendesen mindegyik srác.

Negyedjére szintén kint vagyunk és a srácok röplabdáznak a háttérben (elég bénán egyébként), de persze nem ez a lényeg, hanem a kúrás, nem is hagyja őket a kis szőke játszani, inkább kicsit felül a bírói székbe, majd letérdel a homokba szopni. Itt csak az amatőrök vannak, de nem kell szégyenkezniük, jó alaposan odavágnak a csaj alá, kapja végig az anált és egy kicsike DP is befigyel. Jó jelenet, az eddigi legjobb, végre igazi gangbang a hangulat és meg kell hagyni hogy jól castingoltak Rocco-ék, jó az utánpótlás.

Brittanny és a barátnői térnek vissza újra egy gruppenre, ahol sajnos egy megvilágítatlan szúk szobában vagyunk és egy kamera van, aminek mindent kéne mutatnia, így rohadtul sok a mozgás és a két másodpercig ezt aztán háromig azt rész. Itt is kiütközik az, hogy az ilyen gangbangekben az egyik, ha nem a legjobb rész a végén a bukkake és a szájra élvezés, mert azt legalább fel lehet venni egy snittel is.

Át is térünk a második felére a filmnek, nemhiába az 5 órás tartalom… A harmadik részből kapunk egy jelenetet a visszatérő Kelly Stafforddal a főszerepben. Kelly Rocco egyik kedvenc játszópajtása volt a kétezres évek elején és az egyik beceneve dirty anal kelly, volt szóval ő a Britanny Bardot * 2 kb. Egy elég beteg akármit láthatunk ami egy művészeti előadás, ahol Tiffany Tatum férje Lutro a megrendelő, Kelly és a srácok meg a művészet. Körbejárja a srácokat Megan Inky-vel és mindenféle baromságot csinálnak. Kelly csak szopik, a srácok meg jól megbasszák a tetovált csajt, miközben vagy heten csak nézik nagy érdeklődéssel a dolgot.

Egy újabb kinti orgia jön, ahol aztán megint mindenki mindenkivel. Még Dobrádi Ákos is itt van a TNT-ből ! Jó, hogy erre váltott ő is, és hagyta az éneklést a picsába. Egyébként egy másik faszi önti le a testét pezsgővel. Én még soha nem öntöttem le senki más férfit pezsgővel. Direkt. Meztelenül főleg 🙂

A tóparton folytatódik a katyvasz orgia, ahol Lara De Santis is besegít. A szokásos őrület van, mindíg sajnálom itt is a második kamera hiányát. Egyébként a spanyol Carolina Abril még a jelenet harmadik szereplő csaja.

Egy újabb Britanny Bardot jelenet és újra Mike Angelo a másik főszereplő, habár itt vannak még más srácok is akik elég jól kúrnak. A tóparti stégen történik újra az action és a végn megint csak kár lenne kihagyni a geci adagokat. Kurva jók.

Aztán még lehet ám fokozni a dolgokat. Jöjjön egy húsz emberes gangbang. Három csaj jut ennyi faszira, szegények. A jelenet elején Rocco is megjelenik, de aztán átveszi a kamerát. Ennyi mindent egy kamerával brutálisan nehéz és szinte lehetetlen felvenni, de meg lehet csinálni egy 10/10-es orgiát is faszául láthatjuk ezt minden évben a Legalporno karácsonyi adásában. Egyébként nem lett rossz jelenet, keményen baszik mindenki akinek jut 20 másodperc egy punciból, és a végén is ömlik a sperma orrba szájba szó szerint.

És persze utolsó jelenetként hagyják a legjobbat, Brutális csajokkal. Tiffany Tatum egy orgiában ??? A másik csajszi meg a litván Swabery Baby, aki szerintem az egyik legszebb arcú pornós, aki valaha volt. Egy szabadtéri orgia részesei lehetünk. És ha csak a csajok arcát mutatnánk közben is meg lehetnénk elégedve olyan csodaszépek. De nem csak azt mutatják, hanem azt is hogyan basznak. Szégyen, de a litván csaj elviszi a showt Ildikó elől, engedi seggbe is, és olyan szép DPt kap a kis kerek picsájába, hogy kész vagyok tőle. Azért nem egy Lara De Santis, vagy Britanny Bardot a csaj. Szeretem őket is, de azért :

Tiffany abba is hagyja az akciót inkább segít a geciket fogadni a másik csajnak. Megérte végigvárni emiatt a jelenet miatt az egész filmet, nálam üti az összes előzőt.

Itt a kiscsaj Woodman castingja, ahol egyáltalán nincs smink rajta, szerintem így a legszebb.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Rocco’s hard academy gangbangs