Loading

AVN 2020: Best boy/girl scene

2020.01.24.Curt

Micsoda ? Ilyen is van? Milyen uncsi már? Nyugi annyira azért nem lesz az. A legvégére hagytuk a hagyományos fiú/lány jelenetet, ebből is a jelölt 10-et nyálazzuk át most, hogy stílszerűen írjam.

Angela White: Dark Side, Jules Jordan Video; Angela White & Mick Blue
The Hook (Sacrosanct Now | DVD), Deeper/Pulse; Ashley Lane & Mickey Mod
Hotel Hookup (Use Me, Lose Me | DVD), PornFidelity/Kelly Madison/Juicy; Kenzie Reeves & James Deen
I’m Cold (No Going Back | DVD), Bellesa/Mile High; AJ Applegate & Damon Dice
If It Feels Right, MissaX/Girlfriends; Ivy Wolfe & Zac Wild
Sex Machines, Manuel Ferrara/Jules Jordan; Gabbie Carter & Manuel Ferrara
Unlocked (Relentless | DVD), Deeper/Pulse; Gianna Dior & Mick Blue
The Wedding Singer (Black & White 16 | DVD), Blacked/Pulse; Riley Steele & Jason Luv
Wet Pussy Seduction, Vogov.com; Autumn Falls & Markus Dupree
Worship Me, Brazzers.com; Desiree Dulce & Johnny Castle

Angela White: Darks Side with Mick Blue

Az ausztrál csajszi sikere úgy látszik idén sem hanyatlik. Imádják a rajongók, én szerintem tavaly kb. két jelenetét láttam, azt is eltekertem, de hát ízlések és pofonok. Nem akarom megsérteni a hatalmas közönségét. Egy Jules Jordan-es jelenet miatt a jelöltek között Angi. A film jelenetei közül ebben az egyben basszák megy csak szólóban (meg a Dreddesben, de azt inkább hagyjuk is). Éjszakai jelenet neon lámpákkal. 2019-ben !? Ez még Kovinak is égő lenne szerintem.

The Hook Ashley Lanewith Mickey Mod

Egy Kayden Cross-os rendezés a következő, amiben még csak neon lámpák sincsenek, csak sejtelmes fények és egy átlag jelenet kicsi kötözéssel és egy négerrel. Full átlag nekem, vagy az alatti.

Hotel Hookup – Kenzie Reeves with James Deen

Nna ez egy fasza jelenet. Jó, hogy James Deen nem jutott az erőszakoló faszik sorsára és tisztázni tudta magát, mert itt is jelölik. Én bírom, ahogy baszni szokott, van benne egy kis kattantság, mint Rocco-ban, vagy Nacho Vidalban volt régebben, amíg nem kezdett el transzvesztitákat kúrni. Egy Teenfidelity jelenet ez, illetve egy sorozat, amiben hotelben kúrnak és állat jó szinte minden rész. Nézzétek meg, főleg ha bírjátok a smink nélküli jeleneteket.

I’m cold – Aj Applegate with Damon Dice

Valaki mondja már meg, hogy ebben a jelenetben is, mi a fene az, ami díjat érdemelne? Bírom AJ-t, de azért ez egy majdnem Playboy szintű dugás csak …

If It Feels Right – Ivy Wolfe with Zac Wilde

Ez is egy szétjelölt film, összesen hat díjara is jelölték. Biztos művészi, meg minden, de én nem művészfilmeskedést akarok látni a pornóban, hanem szexet, szépen megvilágítva, mindent mutatva, élesen. De nem csak én vagyok a célközönség ezt jól tudom.

Sex Machines – Gabbie Carter with Manuel Ferrara

Nna ez már igen ! Egy kurva jó csaj egy dugni tudó faszival. Ez már pipa. MOndjuk Gabinak ennél azért tavaly voltak ezerszer jobb jelenetei análban is, meg úgy általában, nem értem miért pont ezt ?

Unlocked – Gianna Dior with Mick Blue

Gianna és Micky fiú jelenete egy újabb Deeper cuccból van, nem lett rossz, de olyan hétköznap elmegy dolog ez is nálam. Végre normális fények vannak és semmi füst, meg éjszaka.

The Wedding Singer – Riley Steele & Jason Luv

Persze, hogy a Blacked sem maradhat a sorozatból, a szépszájú Riley Steele egyik ott forgatott jelenete az, ami a jelöltek közé került. A menyasszonyos tudjátok.

Wet Pussy Seduction – Autumn Falls with Markus Dupree

Óóóóó Yesss. Markus és a csaja is a jelöltek között, meg a kedvencemmé vált fasza kis oldal a VogoV. Ne legyünk telhetetlenek, már az is csúcs, hogy jelölték egyáltalán a sok szirupos hülyeség mellé. Nyernie kell és kész. Két szép ember kúrása, főleg, hogy még együtt is járnak, hát még ilyet !

Worship Me – Desiree Dulce & Johnny Castle

És akkor a végére egy Brazzers jelenet, hogy ne sírjon a nagy stúdiók szája sem. És nem azért, mert annyira világraszóló lett volna.

Elég vegyes a kínálat szokás szerint, de van benne egy nekem nagyon tetsző, ami visszahozza a fasza régi Gonzó jeleneteket, csak éppen 2020-as minőségben, ez pedig a Vogov cucc Markussal és a csajával. Én erre adnám a szavazatomat. Ti még mindíg Angélára ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN 2020: Best boy/girl scene