Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Kincső véleménye: Adriana Chechik swallowed

2020.01.24.Kincső

Még egy kört futunk ezzel a remek videóval, olvashatunk egy más véleményt is róla Kincsőtől, szerintem érdekes lehet, mit gondol egy lány erről. Azzal egyet kell értenünk, hogy nem egy hétköznapi jelenet, nem jön velünk szembe ilyen, ha csak keresgélünk a Pornhubon. Nézzük :

Végig néztem.

Voltak részek amikor levettem a hangot. Úgy éreztem magam közben, mintha egy hullámvasúton lennék. Néha összeugrott a gyomrom és majdnem én is elhánytam magam, annyira sajnáltam szegényt. Eleinte nem éreztem semmit, aztán jött a sajnálat, együttérzés, majd a döbbenet. Néhány pillanatra magával ragadott a hév. Azután gondolkodóba estem, mit írjak én erről? Tudom, hogy a pasik ezért a nyáltengerért meg vannak dögölve. Azért is, ha közben a csaj fuldoklik, a saját nyálával kevert geciben. Főleg, ha még közben a szeme is felakad az erőlködéstől. Imádjátok 😊

Alapjáraton, Adriana élvezi ezt. A saját öklét is letolja a torkán, csak hogy még több nyálat kicsikarjon. A film elejét nyugodtan el is tekerheted, az első 15 percben semmi extra nem történik. Amikor megjön a pasi, akkor már kezd érdekes lenni. Az, hogy nyalja a férfi seggét, ami tök szőrös, azzal az alárendeltséget hangsúlyozza. A pasi imádja amikor beszippantja a golyóit, mint egy vadul tobzódó szuka, aki bármire képes, csak hogy a férfit boldoggá tegye. Szerintem csak az tud így szopni, aki maga is élvezi. Másként nem lehet. Adriana egy dildóval bemelegített a film elején, ezért tudtam, hogy bármire képes ezzel a fasszal a szájában. Alig bírta betuszkolni ezt a nemcsak hosszú, de széles példányt a szájába. Betömte tövig. Közben a gyomorsavval keveredett nyála, mindent beterített. Öklendezett, szinte belefulladt a faszba. A pasi pedig nem kímélte. Rátolta a fejét, és a végletekig nyomta a torkára. Amikor kicsordult egy könnycsepp a fulladáshoz közeli állapot miatt, szinte sajnáltam. De nem kell!!! Kitolta a faszt, és fülig ért a szája. Imádja ezt!!! Az edénykébe gyűjtögette szorgalmasan a nyúlós, ragacsos nyálat, aminek aztán semmi szerepe nem volt a filmben.

Több pózban is szopott a csajszi, és beleadott mindent. Nem kímélte magát. A faszi meg csak baszta a száját. Élvezettel hallgatta az öklendezés fájdalmas hangjait, a szörcsögő nyálat, és nézett a könyörgő kék szemekbe. Adri pedig csinálta. Ütemesen, átéléssel, és még öklendezés közben is fantasztikus technikával kifolyatva a felesleges nyálat, egy percre sem hagyta abba. Amikor a hátán fekve tolta a torkába, az brutál volt. Tocsogósra szopta faszt. Néhány erős döfés és a geci már kinn is volt. Teljesen elkeveredett a nyállal a lány arcán, aki szépen mindent beterített vele.

Nem volt rossz. A női lelkem kicsit felborzolta, de átéltem az élményt, amit ez a szopás a férfinek adott. Ha ez a mérce hölgyeim, akkor van még mit csiszolni a technikánkon. Meleg szívvel ajánlom a pasiknak, csajok ti meg vegyétek le róla a hangot. Egy utolsó gondolat: a film végére megértettem, minek kellett a cicás hajráf!

A jelenetet a hétvégi AVN díjátadón a legjobb szopás kategóriában jelölték. Én is írtam róla beszámolót, azt itt olvashatjátok.

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kincső véleménye: Adriana Chechik swallowed