in , , ,

Imádom!Imádom!

Rocco’s hard academy gangbangs

Biztosan gondoltatok már rá ti is, hogy ezt az egészet simán tudnám én is csinálni, csak azért milyen jó lenne, ha lenne valaki, aki elmagyarázná a titkokat, trükköket és akkor pornószínész válhatna belőlem! Hát így gondolták ezt Rocco Sifredi-ék is, amikor kitalálták a már évek óta futó Hard Academy sorozatot. A cuccban semmi kamu nincs, tényleg amatőr tagok csatlakoznak Rocco pornós villájába, és kapnak oktatásokat a mestertől és másoktól, akik már évek óta a pornóban vannak. Mellesleg a legjobb csajokat baszhatják meg, már ha bírják, mert azért nem minden úgy van ám itt, mint ahogyan azt mi a monitor/telefon előtt elképzeljük.

Nemrég jött ki egy gyűjteményes kiadás, ami a Hard Academy sorozat legjobb gangbangjeit (egy vagy két csaj és rohadt sok fiú) tartalmazza közel 5 órán át! Naná, hogy nem hagyjuk ki a kritikát róla; mega cikk következik.

Az első jelenet egy elég katymasz cucc, egy bazi nagy teremben vagyunk és rengeteg faszi van a szegény három csajszira. A geciadagok miatt érdemes megnézni azért, kapnak rendesen, de akkora a káosz, és mozog a kamera ide-oda, hogy más nem is élvezhető igazán.

Másodjára már kicsit jobb az arány, de itt is Mike Angelo és Ian Scott a két főszereplő, kár, hogy nem hagyta Rocco a tanulókat kúrni. Szinte megint csak a legvégén szerepelnek, amikor a gecit kell engedni, abban viszont kurva jók, nem hiába látszik, hogy nem minden nap kell forgatniuk és rohadtul begerjeszti őket a helyzet. A vörös csaj brutál perverz és a kis szende katolikus lányból a végére egy gecifaló kurva lesz. Elég jól eljátsza a dolgokat. Mike és Ian meg már összeszokott páros, hozzák a tőlük elvárt dolgokat, Ian a fintorát Mike, meg a szokásos agresszivitását.

A harmadik rész a Hard Academy 1-ből való. Britanny Bardot és Nikita Belucci a szereplők benne. Sajnos ebben is vannak profi pornósok, a majom Erik Everhard-al az élen. Britanny perverzkedik egy kicsit a maga beteg módján, egy locsolótömlővel locsolja le a srácokat egy üres medencében. Majd egy börtönnek berendezett akármiben kúrnak egy közepeset. Mike és Erik elég hamar elélveznek a srácok meg a rácson keresztül engedik a csajok szájába. Úgy látom a casting simán annyi volt, hogy mekkora a farok méret mert azzal meg van eresztve rendesen mindegyik srác.

Negyedjére szintén kint vagyunk és a srácok röplabdáznak a háttérben (elég bénán egyébként), de persze nem ez a lényeg, hanem a kúrás, nem is hagyja őket a kis szőke játszani, inkább kicsit felül a bírói székbe, majd letérdel a homokba szopni. Itt csak az amatőrök vannak, de nem kell szégyenkezniük, jó alaposan odavágnak a csaj alá, kapja végig az anált és egy kicsike DP is befigyel. Jó jelenet, az eddigi legjobb, végre igazi gangbang a hangulat és meg kell hagyni hogy jól castingoltak Rocco-ék, jó az utánpótlás.

Brittanny és a barátnői térnek vissza újra egy gruppenre, ahol sajnos egy megvilágítatlan szúk szobában vagyunk és egy kamera van, aminek mindent kéne mutatnia, így rohadtul sok a mozgás és a két másodpercig ezt aztán háromig azt rész. Itt is kiütközik az, hogy az ilyen gangbangekben az egyik, ha nem a legjobb rész a végén a bukkake és a szájra élvezés, mert azt legalább fel lehet venni egy snittel is.

Ehhez kapcsolódik  2021-es BlackedRaw jelenetek (Adriana Chechik-el!)

Át is térünk a második felére a filmnek, nemhiába az 5 órás tartalom… A harmadik részből kapunk egy jelenetet a visszatérő Kelly Stafforddal a főszerepben. Kelly Rocco egyik kedvenc játszópajtása volt a kétezres évek elején és az egyik beceneve dirty anal kelly, volt szóval ő a Britanny Bardot * 2 kb. Egy elég beteg akármit láthatunk ami egy művészeti előadás, ahol Tiffany Tatum férje Lutro a megrendelő, Kelly és a srácok meg a művészet. Körbejárja a srácokat Megan Inky-vel és mindenféle baromságot csinálnak. Kelly csak szopik, a srácok meg jól megbasszák a tetovált csajt, miközben vagy heten csak nézik nagy érdeklődéssel a dolgot.

Egy újabb kinti orgia jön, ahol aztán megint mindenki mindenkivel. Még Dobrádi Ákos is itt van a TNT-ből ! Jó, hogy erre váltott ő is, és hagyta az éneklést a picsába. Egyébként egy másik faszi önti le a testét pezsgővel. Én még soha nem öntöttem le senki más férfit pezsgővel. Direkt. Meztelenül főleg 🙂

A tóparton folytatódik a katyvasz orgia, ahol Lara De Santis is besegít. A szokásos őrület van, mindíg sajnálom itt is a második kamera hiányát. Egyébként a spanyol Carolina Abril még a jelenet harmadik szereplő csaja.

Egy újabb Britanny Bardot jelenet és újra Mike Angelo a másik főszereplő, habár itt vannak még más srácok is akik elég jól kúrnak. A tóparti stégen történik újra az action és a végn megint csak kár lenne kihagyni a geci adagokat. Kurva jók.

Aztán még lehet ám fokozni a dolgokat. Jöjjön egy húsz emberes gangbang. Három csaj jut ennyi faszira, szegények. A jelenet elején Rocco is megjelenik, de aztán átveszi a kamerát. Ennyi mindent egy kamerával brutálisan nehéz és szinte lehetetlen felvenni, de meg lehet csinálni egy 10/10-es orgiát is faszául láthatjuk ezt minden évben a Legalporno karácsonyi adásában. Egyébként nem lett rossz jelenet, keményen baszik mindenki akinek jut 20 másodperc egy punciból, és a végén is ömlik a sperma orrba szájba szó szerint.

És persze utolsó jelenetként hagyják a legjobbat, Brutális csajokkal. Tiffany Tatum egy orgiában ??? A másik csajszi meg a litván Swabery Baby, aki szerintem az egyik legszebb arcú pornós, aki valaha volt. Egy szabadtéri orgia részesei lehetünk. És ha csak a csajok arcát mutatnánk közben is meg lehetnénk elégedve olyan csodaszépek. De nem csak azt mutatják, hanem azt is hogyan basznak. Szégyen, de a litván csaj elviszi a showt Ildikó elől, engedi seggbe is, és olyan szép DPt kap a kis kerek picsájába, hogy kész vagyok tőle. Azért nem egy Lara De Santis, vagy Britanny Bardot a csaj. Szeretem őket is, de azért :

Tiffany abba is hagyja az akciót inkább segít a geciket fogadni a másik csajnak. Megérte végigvárni emiatt a jelenet miatt az egész filmet, nálam üti az összes előzőt.

Itt a kiscsaj Woodman castingja, ahol egyáltalán nincs smink rajta, szerintem így a legszebb.

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…