in , , ,

Imádom!Imádom!

Vogov – Khloe Capri

Imádom Marcus Dupree saját oldalát, ahol jobbnál jobb csajokat húzhat a farkára. Most az egyik legmagasabb pornósként nyilván tartott Khloe Capri érkezik hozzá, aki fogszabályzóval nyomja, de manapság már nem lehet ezt tudni, lehet, hogy csak a cukiságfaktor miatt van neki mű fogszabályzója, mert állítólag már ilyen is van …

A jelenet elején láthatunk egy mostanában divatos egy másodperc egy snitt bemutatkozó filmecskét, majd megi is érkezik Marcushoz, aki a kanapén várja. Szépen habosra szopja a farkát, kéz nélkül, majd jön egy olyan rész, amit csak a ledvenc pornósaim csinálnak, ez pedig a fenékyluk-nyalás. Marcus és Rocco sem hagyja ki szinte soha, hogy belekóstoljanak a csajnak a fenekébe, akivel épp vannak. Közben persze farokverés illik. Gyönyörű egyébként Khloe puncija is, de Mark inkább a fenekét választja kúrásra.

Megint és mindíg csak rácsodálkozom a kamera és a felvétel minőségére, olyan szinten láthatunk mindent, de MINDENT, hogy az már zavaró. Hátulról kúrja még így ebben a pózban, talán kicsit sok a fejtaposás, de ezt sosem hagyja ki ezt. Közben persze megy a négyujjas squirt-oltatás, ami ugyancsak a specialitása a srácnak. Meg az is a specialitásuk, hogy nem veszik le azt a hülye nagy buzi pink cipőt inkább magán hagyja a csaj, pedig kurva kényelmetlen és egyébként is meg akarom nézni a lábát.

De nem. Végigtolják ebben a szettet, főleg úgy hogy még megcsinálják a kedvenc szemből anál pózomat is, amikor a csaj talpa a srác combján van, de itt a magas sarkú vág bele Marcus lábába, de nem! Ha már egyszer felkerült az a rohadt cipő, akkor ott is marad. Egyébként aki hozzám hasonlóan Gape rajongó, az tobzódhat a képekben, mert olyan csodás gape-eket látunk olyan tűélesen, hogy nem győztem csinálni a screenshotokat. Egy kihagyhatatlan jó nagy adag geci a csaj jutalma a fogszabályzójára.

Ehhez kapcsolódik  VogoV - Kira Noir

What do you think?

4 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…