Loading
Jelenetek   /   Kritika

VogoV – Kira Noir

2020.02.03.Curt

Olyan nekem kritikát írni a VogoV oldalról, mintha mondjuk egy autós portál tesztelhetne minden alkalommal egy új Bugattit. Ugyanaz a jelenet, de mégis több mindegyik egy kicsivel, más a csaj benne, másképp viselkedik, másképp élvez, de mégis ugyanazt a megszokott kibaszott jó minőséget kapjuk.

A főszerepben a frissen díjazott Marcus Dupree (legjobb gangbang, legjobb DP és legjobb 2/1 jelenet) és a második legjobb néger pornós csajszi Kira Noir. A legjobb nekem még mindíg Luna Corazon a brazil párducnő.

A szokásos ultra pörgős intróval kezdünk, ahol tűéles képeken csodálhatjuk meg ezt a bomba barna csajszit. Amikor bejön a pornó villába sem várjuk ám meg a bejövésének a lépéseit sem, hanem még az is meg van vágva, hogy minél gyorsabban kezdhessük az akciót. Marcus már várja begerjedve, gondolom elég végig kísérnie egy ilyen intro forgatást és nem nagyon kell felszopni, ahhoz, hogy álljon neki. Nem is kell annyira sokat várni arra, hogy csorogjon a nyál a faszra és aztán be is vágja Kirának seggbe. Nagyon erőlteti a fenéklyukon át történő squirt-öztetést, ami látványos is meg minden, de sok csaj azért nem szereti. Kira elvan vele, önkéntelenül spriccent neki a punci.

Marcusban azt bírom, hogy nem játssza meg magát, nyalja szépen a jó lédús puncit, és falja a fenekét a csajnak, aztán hipp hopp már bassza is újra a fenéklyukát. Aztán rátérnek a hátulról kúrásra, amit sajna gyakran megszakítanak, mert ki-ki ugrál neki a farok. Nem is értem, hogy miért. Aztán felfekszik a bárszékre a csaj és ekkor jön egy kurva jó jelenet, amit videóban is kivágtam nektek. Amikor Kira élvez kinyomja a fenéklyukát és a sok fehér bútor között, a fekete bőrét lehet látni csak meg a méterre felcsapó nedvet, alatta meg az egyetlen szexi piros-pink dolgot, a fenekét. Mmmmhhhh brutál a látvány.

Aztán lefekszenek a kanapéra és itt figyelhetjük meg igazán, hogy milyen kibaszott szép kerek segge van Kirának, itt kúrnak szemben egymással szexin és izgatóan. Az előző vad kúrás után csókolózva kúrja a fenekét a mester Marcus. Aztán jön ez elmaradhatatlan anal full nelson póz magas sarkúban (!!!). Had’ ne írjam le ebbéli aggályaimat. A kis néger talpát is úgy megnéztem volna, ha már mindenét ilyen behatóbban tudtuk tanulmányozni. Marcus már kezd kikészülni idegileg és el kell élveznie, ami egy atom szép arcba geci lesz. Aztán otthagyja a csajt és mutatja a kamerásnak, hogy vegye fel, ahogy ott liheg, gecibuborékot fújva, csupa lucskosan, széjjel baszott fenéklyukkal.

Tökély.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    VogoV – Kira Noir