Loading

Pornó lexikon: Gloryhole

2020.02.04.Curt

Hála istennek, ezt a fogalmat még nem próbálták meg magyarosítani és megmaradt annak ami, de: szopólyuk. Hivatalos magyarázatként :

Nyilvános WC-k falában lévő lyuk, melyeken keresztül anonim orális szex bonyolítható.

Az Urban Dictionary-n lévő magyarázat szerint meglepő módon Adult Book store-okban is megtalálható legálisan a dolog, Amerikában. Sőt, annyira megy a dolog, hogy még íratlan szabályai is vannak:

Ha belépsz egy ilyen könyvesboltba, ahol videó részleg is van, egy vagy több sort fogsz látni, melyek fülkéhez, vagy fülkékhez vezetnek. Ezeken értelemszerűen lámpák mutatják a foglaltságot (piros a foglalt, zöld a szabad). Bent ha úgy érzed, hogy el fogsz élvezni, akkor nyúlj át a lyukon és dörzsöld meg az alját, ezzel jelzed az odaát lévő fogadónak, hogy nemsokára jön a cucc és meg tudja tenni az ehhez szükséges dolgokat.

Ha azt hiszitek, hogy ez csak az USA kiváltsága, esetleg Amszterdamban a piroslámpás negyedben találhatunk ilyet, tévedtek, mert kis hazánkban is van hasonló klub. Ha esetleg bárki volt már itt, és van tapasztalata írja le kommentben, mert igazán kíváncsi lennék!

Weboldalak terén hatalmas a kínálat, én annak idején mikor indult nagyon ráfüggtem a Gloryholeswallow oldalra, ahol tényleg amatőr csajok vállalják be az adagokat. De sajna csökkent a minőség és bevették azt, hogy a jelenet végén dugnak is egyet (óvszerrel). Amivel elveszíti a varázsát a jelenet. Minden nagyobb stúdiónak van egyébként gloryhole oldala és szerintem a tapasztaltabb pornós csajok közül is próbálták már ki mindannyian ezt a fajta szexet.

Az oroszok persze ezt is tömegesen csinálják 80-as évek beli ruhákban:

Nálam az amatőr része jön be és amikor profi pornós van a másik oldalon is meg a fogadónál is az már csak egy megjátszás. Amikor viszont egy szép tini csajszi kap egy 3 hete gyűjtött adagot a szájába egy full vadidegentől, akiről fogalma sincs kicsoda, abban van/volt valami izgató. Most nézzétek meg ezt a csajszit Claire-t:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornó lexikon: Gloryhole