Loading
Előzetes   /   Hírek

Evilangel 2020. február – március

2020.02.11.Curt

Kicsit már benne vagyunk a második hónapban, de még megnézhetjük, hogy az egyik legnagyobb kiadónál milyen filmeket láthatunk. Annyira rövid lesz a február, hogy megnézzük a tavaszi első hónapot is. Vannak benne klassz filmek, amiket lehet várni, nézzétek meg velem! Stúdiókra bontva nézzük a filmeket.

Bryan Gozzling

Épp most írtam meg az egyik legújabb Hookup Hotshot részről a kritikát, ami nem is lett olyan rossz, köszönhető Aidra Foxnak és a faszinak aki agyonkúrta benne. Két film érkezik a rendezőtől, az egyik a Cutting Edge Sluts, ami nem ígérkezik rossznak, habár úgy látom minden jelenetet Ryan visz, de a borítón lévő Emma Hix egész jó csaj lesz benne. Előzetes.

A másik film a beszédes Fuck Buddies címet viseli, és ebben Leah Winters jelenetét várom a legjobban. Előzetes. De ha nem bírjátok kivárni itt már nézhető a Leah Winters-es baszás.

Jay Sin

Szinte hihetetlen, hogy voltak idők, amikor imádtam ennek a faszinak a filmjeit és mi lett belőle. Anal Acrobats, és Anal Buffet. Mind olyan sorozatok voltak annak idején, amik tudtak valami újat hozni. Újat hoz a mostani TS Playground is, aminek már a 37. része jön Sin mestertől. Még szegény Kyya Chimerát is rá tudta beszélni egy jelenetre. A mostani rész egy Ladyboy Edition amit kurvára magyarázzon már el valaki, hogy mit jelent!

Jonni Darkko

Jane’s anal addiction. Ez viszont egy nagyon várós kis film lesz Darkko-tól, aki ráeresztett egy jópár faszit szegény csajra és kap mindenféle rövidítéseket, de jó hosszan. DVP, DAP, ATM. És még ha ez nem lenne elég, akkor a pornó királynője is betársul mellé és besegít. Adriana Chechik kéremszépen !

A második filmmel is biztosra megy a faszi, nagymellű Milfekkel mindent el lehet adni. De itt a film is elég faszának ígérkezik. Bridgette itt már az új melleivel van ?

Proxy Paige

A kis lilahajú Proxy szinte teljesen áttette a székhelyét Prágába, és onnan ontja a jobbnál jobb csajokkal a filmeket. Jövő héten jelenik meg neki az alábbi kis filmecskéje, benne jobbnál jobb seggbe baszásokkal és egyik kedvenc csajommal Lola Shine-al !!! Elég régen forgathatták a cuccot, mert Lolának mostanában kopasz a hajviselete.

Francesca Le & Mark Wood

A házaspár még most is tolja a bizniszt és jobbnál jobb csajokat csábítanak a saját házukba és kúr meg általában a férfi tag. Nekem már nagyon kétezres évek eleje az ilyen házban csinált szex, meg egyébként is személyesen ráz a hideg Mark Wood-tól. Addig bírtam csak, amíg a felesége is besegített és szopatott, vagy baszott vele, de mára csak ő maradt, meg a ráncos kéjes feje.

A végre hagytam a két legnépszerűbbet. Mike Adriano és Rocco: a két legnagyobb és legtöbb filmet kiadó, és szerintem a legtöbb manit hozó név az Evilnél. Nézzük meg őket is.

Mike Adriano

Mike egy ideig áttért a Jules Jordanhez, de most újra itt adja ki a webes jeleneteit összegyűjtve DVD-kre. Három nagy témakör köré csoportosódik, az egyik a sima szex a Nympho.com, a másik az anál, amit a Truenal.com hoz és végül a szopatás, ami meg a Swallowed. A Trueanal.com oldalt azért elég napi szinten követjük és az ott megjelent jeleneteket adja ki DVDn idén, szóval jóval előrébb vagyunk ennél. A Nympho.com oldal szinte ugyanez mint az análos, csak itt a csajok nem kapják oda. Két film jelenik meg tőlük, ebből a legjobban a kis néger csajszit várom Cecilia Lion-t de meg fogom nézni a többi jelenetet is.

Es akkor a Swallowed sorozat. Itt is weben jelennek meg a jelenetek először, aztán kerülnek így a gyűjteményes kiadásra. Javarészt azért ezek a jeleneteket is lehetett már látni, de aki nem követi napi szinten Adriano-t az itt egy jó nagy adag tömény szopást kap, konkrétan összesen 10 órányit ! Megnézzük azért majd mindkettőt.

Rocco Siffredi

És akkor a végére a pornó Jézusa maradt, akit manapság már nem nagyon láthatunk nagyjátékfilmben, csakis a castingjaiban. De abban legalább odabasz a csajoknak, ahogy senki más a világon. Mindjárt kettő film is érkezik ebben a témában tőle, a Castings 32 és a 33.

Jó lesz mindkettő még ha nem is ő szerepel férfiként minden jelenetben, hanem egy dublőr, de a legjobban az egész két hónapból én az új Double Trouble-t várom, ami már a harmadik rész a fasza szériából. Dupla probléma, azaz két faszi egy lány a felállás a jelenetekben, ahol a szokásos klassz kelet-európai kínálat lesz. Mina, Sofi Goldfinger és a szív mellbimbós tetkójú Adel Asanty lesznek megkúrva. Sajna Rocco bácsi csak a kamera túloldalán szerepel a jelenetekben, de ezek elég faszák szoktak lenni mindíg. Nem hagyjuk ki.

Megkönnyítem a dolgotokat és nem kell rákeresnetek a szív-mellbimbóra.
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Evilangel 2020. február – március