Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

VogoV – Jennifer White

2020.02.17.Curt

Eliza Ibarra óta szerintem az összes VogoV jelenetet megnéztük és imádtuk is. Nézzük most Jennifer White szupersztárral mire megy Marcus Dupree!

Jenni az elmúlt 10 év alatt, mióta pornózik, közel 600 jelenetet csinált, ami 5 jelenet havonta 10 éven át kb. Szóval nem kispályás pornós csajról beszélünk. Az eddigi egyik legtapasztaltabb VogoV kliens és ez látszani is fog a jeleneten.

Teljes jelenet a Daftsex.com-on.

A szokásos gyakori vágásokkal operáló előzetessel kezdünk, és becsületére legyen mondva Jenninek, hogy 10 év alatt maradtak a mellei amilyenek voltak, semmi szilikon, talán a szájában lehet csak némi ilyen anyag. Én a legjobban a szép nagy mellbimbóit imádom. Meg is érkezik a férfi öltönyben, majd azonnal csinál a a csajnak egy kis G-pont stimulációt, ami jó sok nedvességet eredményez, majd azonnal nyomja bele a szájába a faszát.

Nagy kár, hogy azt az isteni csöcsöt nem szopja Marcus, de inkább rátér gyorsban a seggre, és azonnal odarakja neki. Nem lett kitakarítva ott bent Jenny és azért láthatunk vágásokat a közeli fenéklyuk fotóknál, ez azért meglepő egy ilyen tapasztalt csajnál. Adja neki Marky rendesen hátulról és alulról is. Szinte megállás nélkül, megy nekik az anal full nelson is, abban a magas sarkúban. Hihetetlenek. Közben Jenny elélvez minden harmadik percben kb. spriccel a puncijából a lé Mark farkára, amit aztán vissza raknak a fenéklyukba.

Majd jön a kimaradhatatlan bárszék is, ott a három percenkénti élvezés lemegy fél percre is. Tiszta lucsok lesz már mindenki. A pózváltások szünetében Marcus nyalja is a fenéklyukat (végre!!!), aminek szinte itt érzem a számban az ízét milyen isteni finom lehet egy félórányi baszás után. Élvez is egy szép adagot a csaj arcára, és szokás szerint kikészül és dícsérgeti még egy darabig a kamerának Jennyt.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    VogoV – Jennifer White