Loading

Nappal forgattak pornót egy kaliforniai könyvtárban

2020.02.18.Curt

A 24.hu-n olvastam a cikket, miszerint egy santa monica-i könyvtárban ezek a jelenetek játszódtak le. A cikk kurva jó! Szeretem, amikor végre őszintén tud írni egy országos szintű portál is arról, ami az igazság. Megnézték a jelenetet a Pornhub-on (azóta törölték), és leírják, hogy nincs is tulajdonképpen semmi gáz, nem látta meg őket senki és ennyi. Bárcsak mindenki ilyen tényszerűen és valóságosan tudna írni a szexről a magyar médiában. Ha ez az Origón lenne, biztosan nem ilyen lenne a mondanivalója.

Pusztán szakmai érdeklődéből rákerestünk az említett filmre, a PornHub-on találtuk meg (elnézést, nem linkeljük), a két főszereplő a könyvtárban valóban suttogva beszél egymással, de olvasónak látszó ember alig-alig látható a képeken, így vagy mégsem nyitvatartási időben (hanem csak statisztákkal) történt a forgatás, vagy épp senki sem járt abban az időpontban azoknál a polcoknál.

A 24.hu portál cikkének a lényege.
Ellie Eilish 19 éves, és nem kiskorú, mint sok amerikai híroldal kitalálta …

Nem kell keseregni és a világ pusztulását megidézni ettől, sőt Híradóba szóló anyagot sem kell csinálni belőle, mert csak azt érik, el, hogy a pornó blog író utánajár, és kikeresi, hogy a csajszi neve Ellie Eilish és azért vállalt ő már ennél sokkal keményebb szetteket is még a karrierje elején. Itt, ahol a picsáját baszták meg elég keményen egy castingon, ahol ordítva csinálta végig a jelenetet a kamerába kiáltozva, de pucérkodott ő már máskor is, csak azt nem egy könyvtárban tette.

A jelenetet a nagyobb pornó megosztókról elég gyorsan törlik, mert felkapta a média, de az orosz Daftsex a barátunk és itt már nézhetitek is, de a biztonság kedvéért én is feltöltöttem ide is, ahonnan letölthetitek. Az 54 perces jelenet fele egyébként otthon játszódik a házuk kertjében, aztán kicsit bohóckodnak az utcán (ami totálisan kihalt, embert sem látni rajta) és végül eljutnak a könyvtárba is. Az akció (kis szopás, pár perces szex és egy maszti) egy külön emeleten, vagy inkább egy külön teremben játszódik ahol egy darab ember sincs.

Az vesse szegény csajra az utolsó követ, aki még nem verte ki a farkát egy idegen helyen, legyen az akár egy könyvtár is. Szerintem vagányak voltak ! És egyébként is ennek már hagyománya és külön kategóriája van, hiszen milyen klassz már ott ezt csinálni, ahol még azt is tiltják, hogy hangosan beszéljél !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nappal forgattak pornót egy kaliforniai könyvtárban