Loading

Beindult a támogatási rendszerünk.

2020.03.02.Curt

Kb. egy hónapja írtam meg a terveimet és kértelek titeket, hogy szavazzatok mennyi összeggel támogatnátok a Pornolovert a közös terveink elérésében. Meglepően sokan válaszoltátok azt, hogy igen, egy kisebb összeggel támogatnátok minket. Ezt előre is nagyon köszönöm, nagyon örülök, hogy áldoznátok a terveimért.

Ha esetleg nem olvastad a cikket, akkor röviden egy összefoglaló:

  • A támogatási összegek igen alacsonyak, 1$, 2$, 3$, 5$ és 10$ között lehetett választani és természetesen azt is, hogy nem támogatsz …
  • Ugyanis támogatnod nem kötelező, mert ugyanazt a tartalmat fogod kapni, szóval önkéntes az egész
  • A terveim közül lassan, de biztosan meg tudom valósítani szinte mindet, ha igazán összejön a támogatás, akkor az álmaimat is az oldallal
  • Saját közösségi oldal, fórum, hírfal, Youtube csatorna, Instagram, gyakori frissítések, hosszabb cikkek, elemzések, kritikák.
  • Az álmaim között aloldalak (footfetish és extrém) indítása, interjúk, forgatások meglátogatása, helyszíni tudósítások szerepelnek

Ha úgy döntesz, hogy támogatsz, akkor idebiggyesztem ezt a bekezdést, amiben összegyűjtöttem röviden mit is kell tenned:

Hogyan működik a támogatási rendszer?

A Patreon mára a világ egyik legnépszerűbb közösségi finanszírozási oldalává vált. Zenészek, művészek, youtuberek, podkasztolók és a média szereplői egyaránt használják. Itt havi fix összegű támogatásokat lehet nyújtani, mindig a következő hónap elején vonják le a számládról az összeget. Fizetni Paypallal és bankkártyával is lehet (a Paypalról bővebben itt olvashatsz). Olyan, mint bármely más bankkártyás vásárlásm amit az interneten csinálsz.

A felület angol nyelvű, az összegek pedig dollárban vannak megadva, de simán magyar bankszámlával is működik, a bank átváltja a pénzt. A kiválasztott összeghez sajna hozzáadják az adott országban hatályos törvények szerinti áfát, azt vonják le a hónap elején a számládról.

Nem kell félned, minden névtelenül megy. Pontosan ez a klassz ebben a rendszerben. A támogatók adatai nem jutnak harmadik félhez, sőt, mi is csak a tetszőlegesen megadott e-mail címeket és neveket (AMI LEHET BECENÉV IS) látjuk majd. A bank sem fogja tudni, hogy a PRNLVR.hu támogatására adtad a neved, csupán annyit, hogy a Patreonnak fizettél.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Beindult a támogatási rendszerünk.