Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Autumn Falls – first anal

2020.03.06.Curt

Annak idején emlékszem milyen nagy hype előzte meg Riley Reid első anál jelenetét, az akkor még friss Tushy oldal egyik legnagyobb neve volt a kis Riley aki évek után először engedte a seggét megbaszni. Lett is belőle egy több részes sorozat, és DP-t is bevállalt szinte egyből ugyanott a kis kedvencem. Marcus Dupree csaja a mega mellű Autumn, aki még nem vállalt anált soha. Ennek fura módon nem egy AAA kategóriás pornó oldal és nem is a Pornhub adta a terepet, hanem egy webcam-es oldal, a Camsoda.

A videót persze mi is kielemezzük, teljesben pedig ti is nézhetitek innen.

Marcus azért elég tapasztat már a csajával, tudja mikor mi fog következi és mit szeret a drága. Jó alaposan megkúrja a punciját Autumn pedig spricceli a szokásos fél métereseket, sokszor a faszi arcára is, aki ezt egyáltalán nem bánja. Közben azért fura, hogy kitekintgetnek a monitorra, ahol látják magukat. Majd jön Marcus kedvence, az állítható magasságú bárszék, amin atom könnyen oda lehet férni a fenéklyukához a csajnak. Furcsa, hogy eddig nem vállalta be seggbe, mert természetesen rohadtul könnyen megy neki . Spriccel a puncija akkor is mikor a fenekét pumpálja a fasz.

Anál rajongók örömére kurva jó képeket láthatunk, ahogy kinyomja amit ki kell onnan. Egy mobilt is használ közben a faszi és azzal is veszi fel közelebből a dugást. Majd’ 20 percen át pumpálja a fenéklyukát Marcus olyan fasza Vogov stílusban, viszont az ott várt minőséget nem kapjuk meg sajna. Értem én, hogy amatőrnek kellett a jelenetet belőni és nem is telhetetlenkedek, mert ezek után 1000%, hogy mindenhol análozni fog a csaj és láthatjuk még profin megvilágítva azt a picsát. Kezdésnek egyáltalán nem rossz !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Autumn Falls – first anal