Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Eliza Ibarra év eleje

2020.03.09.Curt

Elég régen írtam a csodás csajsziról, szóval nézzük meg mit alkotott év elején a drága, kikkel baszatta meg az isteni kis punciját és seggét.

Owen Gray

Ha Owen nevére rákerestek két elég eltérő találatot fogtok találni, az egyik egy néger énekes tag, a másik pedig a nyüzüge pornós faszi. Biztosan láttátok már ti is, a jellegzetessége, hogy a kezén és a lábán is full fekete tetoválás van, azaz telibe van tetoválva neki. De ő csak partnere lesz az isteni csajnak a jelenetben. A jelenet érdekessége, hogy fix kamerákkal rögzítették, azaz három négy kamera veszi őket, és nincs operatőr a szobában. Ez ad egyfajta meghittséget a szettnek, de sok zavaró hibát is okoz. A legrosszabb, hogy egy csomószor a kamera látószögén kívül akcióznak, ugyanis nem lehet tudni pontosan, hogy mit lát a kamera és csak besaccolják. A másik a zoom hiánya, amikor közeli felvételeket próbálnak csinálni, akkor ide-oda zoomol a kamera és sok a homályos rész is. De ettől eltekintve egy egész klassz jelenet, jó mélyen megbassza a csaj pináját a tag, akin keresztbe is van két baszott nagy vágás, szerintem nem műtét miatt, hanem csak beteg az agya és megvagdosta magát. Az ilyen jelenetek koronázatlan királya nálam Rocco és Manuel Ferrara, ők csak egy kamerával is jobbat csinálnak.

Itt a teljes jelenet nézhető

BlacksOnBlondes, Gloryhole, Blowbang

Meglepődtem, mikor a Dogfartos oldalon is megláttam Elizát. Azért az ottani szopások elég thrash cuccok szoktak lenni, de hát bevállalta és kész. Szerintem e menedzsere bevállal mindent akik csak megkeresik, mert lassan már minden oldalon szerepelt a kis fekete hajú csajszi. Nna szóval Dogfart.

Itt a BlacksonBlondes cucc teljesben

Blacks on blondes, még akkor is ha Eliza egyáltalán nem szőke. A jelenet a szokásos négeres töcskölős valaki vagyok cucc, de mégis megéri belenézni, mert Eliza szopási tudása valami egészen elképesztő !! Majd benyeli azokat a plöttyedt hatalmas farkakat heréig, sőt be is nyeli!

Ugyanez megy egy Gloryhole részben, ahol nem látja ugyan a farkak tulajdonosait, de szerintem ugyanazok mint az előző részben. Nagyon ügyesen baszatja meg itt is magát, odatolva a punciját a falhoz.

Itt megnézhetitek a jelenetet

A legjobb a blowbang lett neki, tudjátok farmeres nike old school cipős fekák sorban szopatják és engedik arcba a csajokat. Még sztorit is rittyentettek köré. rendőrszerkóban és “igazi” rendőrautóval érkezik Ibarra és társa a négerekhez, akik megtréfálják és beállnak a garázsba a kocsival. Ő aztán nagyon dühös lesz és leszopja az összesnek a faszát. Szép történet nem?

Teljes jelenet nézhető itt.

Brutál milyen szenvedéllyel és jól szop ez a csaj. 40 percen át folyamatosan csinálja, körben, sorban, mindenhogyan. A szereplő fasziktól inkább tekintsünk el, de legnagyobb sajnálatom nem is ez, hanem a vége. A blowbangek javarészt egy jó nagy adag bukkake-val szoktak végződni, de itt a szájba mennek a gecik, ami nem olyan látványos mintha mindegyik az arcára engedte volna. De akkor is jó jelenet, hogy egy ilyen bomba csaj miket meg nem tesz …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Eliza Ibarra év eleje