Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

VogoV: Lexi Lore

2020.03.11.Curt

Az idén minden VogoV jelenetről írtunk már, de nekem még mindíg Eliza Ibarra a kedvencem közülük a mezítlábas squirtelős szettjével. Legfrisebb jelenetében a kis szőke 21 éves Lexi Lore az áldozat.

A szokásos pörgős intro után máris a nappaliban találjuk magunkat egy bepörgött Marcus Dupree-vel és a baszásra kész csajjal. 2.40 másodperc után már a seggnyalásnál tartunk a konyhapulton. Lexi mellbimbóiban cuki kis piercingek vannak, amiket én mindenképpen megkóstoltam volna Marcus helyében, de ő inkább a farkát kóstoltatja meg a csajjal. Szépen szopja a farkát, jó könnyesre tolva le a faszt és bő nyálat s enged rá. A bárszék az eszközük, nem is múlatja Marcus az időt a puncival, egyből a fenéklyukába tolja a csajnak.

A Tushyraw mellett ezt az oldalt tartom a legjobban megvilágított stúdiónak, mármint a jelenetek szempontjából. Pont az látszik amit látni akarunk és fenéklyuk-fetisiszták is élvezkedhetnek a szépre tágított picsában. Én élvezkedek, mert Lexinek látszik minden. Marcus pedig nem finnyás, simán nyalja a csaj fenéklyukát, ez az amit sok anál jelenetből hiányolok. Persze Lexi is meg-meg kóstolja Marcus faszát a saját seggéből.

A bárszék utána kanapén is tolják, ahol már anatómiai betekintést kapunk Lexi fenekének belsejéről. Olyan mint egy szép gránátalma. Marcus pumpálja neki rendületlenül megállás nélkül. Lexi végig csak a fenekét széthúzó csaj a jelenetben, de azt legalább jól csinálja. Elszenvedi az egészet, Marcus meg maximálisan kihasználja. Megváltás a kis szőkének a gecispricc az arcára, mert azért kikészül fenékileg, még ha nem is látszik rajta. Nemrég írtátok az egyik Veronica Leal jelenetnél, hogy talán drog hatása alatt állhatott, ez többször eszembe jutott itt is, olyan magába révedő a tekintete a kis szőkének. Hogy egyem meg azt a kis piercinges csöcseit.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    VogoV: Lexi Lore