Loading
Kritika   /   Monthly   /   Weboldalak

Czechcasting – 2020. február

2020.03.13.Curt

Elég népszerű volt a cseh amatőr csajok január szemléje itt a blogon, így megnézzük a februárt is tőlük. Ebben a hónapban is négy csajra került sor, hetenként egyre.

Margarita (24)

Sajna egy elég kiábrándító csajjal kezdünk. Margarita, magát biszexnek mondja, de szerintem inkább leszbi. Össze van firkálva jellegtelen tetkókkal és teltkarcsú az alkata, hogy úgy mondjam szépen és finoman. A mellei is olyanok, mintha csak egy dudorok lennének, hiába próbálja egy piercinggel ezt ellensúlyozni. Ráadásul egyetlen mosoly nem sok; annyi sem hagyja el az ábrázatát az egész jelenet alatt. Kicsit vernie kell a végén, de azt is úgy csinálja, hogy én attól nem hogy lekonyulnék, de vissza is menne a farkam, mint a teknős feje. Utálom az ilyen életunt lányokat.

Jana (22)

Ja a már egy fokkal jobb csaj, pincérnőnek vagy bar-tendernek tanul. És azért csak beleegyezik egy kis baszásba. A castingoló srác, azrét nem egy Rocco, és hát max 2 perc alatt el is élvez a csaj seggére. Az aranyos az, amikor megkérdezi, hogy “ráélvezhetek a fenekedre?” a csaj meg beleegyezik. Ezt keressétek ki a jelenetben – megéri !

Klara (22)

Egy szőke csaj a következő kliensünk. Ő már arról beszél, hogy pornós akar lenni,s szóval itt tutira dugás lesz a jelenet végén. Azt is elmondja, hogy nem szereti lenyelni. Nem is kell neki, a rá váró pár perces dugás közben legalább a punciját megnézhetjük jó közelről. Nem lenne rossz csaj egyébként, lehet hogy még viszont látjuk valahol …

Sona

A végére kapjuk a legjobb csajt, de le kell törnöm a lelkesedést, mert full leszbi a csaj. Együtt is él a barátnőjével. A kamerás srác persze jól körbe kérdezgeti, hogy nem hiányzik neki a fasz? Elég bunkó vele. Aztán persze még csak férfi érintést sem láthatunk, egy kicsit bohóckodik egy dildóval a csaj és ennyi. Érdemes még a jobb karján lévő tetkókat végignézni, mindegyik valami leszbi cucc.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Czechcasting – 2020. február