Loading

Steven Spielberg lánya pornózni kezdett

2020.03.13.Curt

Egészen biztosan nem került el titeket is a szenzációnak feldobott hír, miszerint a híres rendező örökbe fogadott lánya pornós karriert fontolgat. A csajszi Spielberg nem vér szerinti gyermeke és elég balhés életet élt eddig is, így állítólag mikor bejelentette, hogy ezt fogja csinálni, nem is volt nagy kiakadás.

Nem olyan nagy szenzáció a dolog, mint Maitland Ward esetén, aki egy baszott jó csaj. Szegény Mikayla, nem az annyira. Nem a Legalporno-hoz jött forgatni a csaj kezdésnek, hanem a kezdő önjelölt pornósok oldalán regelte be magát. Az onlyfans-on, ahol minden videóért fizetni kell. Szerencsére nekünk nem, mert itt megnézhetitek az első jelenetét, ami egy 8 perces mellsimogatás és dildó szopogatás. Van melle a csajnak, jó nagy, de kb. ennyi a pozitívum, amit el tudok mondani róla.

Van még egy masztis videó is rózsaszirmokkal a földön, az Efukton ezt is megtalálták. Nem hiszem, hogy ő lesz a jövő pornós ideálja, habár ha rákap valami neves rendező a nevével egy csomó pénzt kereshet.

Én sokkal szívesebben látnám a másik két lányát a mesternek, vagy akár a feleségét is !!!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Steven Spielberg lánya pornózni kezdett