Loading

Nem. A maszturbáció nem segít a vírus leküzdésében.

2020.03.17.Curt

Egy nemrég felbukkant tanulmány szerint, a gyakori maszturbálás során érzett orgazmus, olyan dolgokat szabadít fel, ami erősíti az immunrendszert, ezzel is elősegítve az immunrendszert megtámadó vírusok elleni küzdelmet.

A németországi Essenben, az Esseni Egyetemi Klinikán végzett 2004. évi tanulmány „a maszturbáció által kiváltott orgazmus hatásait vizsgálta a limfocita keringésre és a citokintermelésre egészséges fiatal férfiakban.”

A vizsgálat kimutatta, hogy a fehérvérsejt szám az orgazmus után 45 percig megemelkedett. Mivel a fehérvérsejtek az immunrendszer fontos alkotóelemei, a felhasználók máris kikiáltották a tökéletes megoldásnak. Verjük ki naponta amennyiszer csak tudjuk, (lányok esetében tetszés szerinti behelyettesítés) és máris nem támad meg minket a vírus.

Azért a helyzet ennél sokkal bonyolultabb, de a szokásos szenzációhajhász címnek kiváló volt. Szóval csináljuk/ csináljátok csak bátran, ha már úgyis ilyen sokat otthon kell lenni, de ne gondoljuk azt, hogy ettől elkerülhetjük a vírust. A cikk inkább az egészséges táplálkozást és a sok mozgást javasolja az immunrendszerünk megerősítésére.

De ha már meszturbálás mutatok egy videót a Bella Alice nevű cam-modelltől, akinek jó sok fehérvérsejt szabadult fel szerintem:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nem. A maszturbáció nem segít a vírus leküzdésében.