Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Tushy: Cayenne Klein & Sasha Rose

2020.03.17.Curt

Tapasztaltabb pornó szakértők ismerhetik Feith Ildikót, alias Cayenne Klein-t, aki egészen régóta, már 2004-óta az iparban van. A most 34 éves magyar csajszi már 18 éves kora óta tolja. Néha el-eltűnik, aztán meg visszatér, mint ebben a mostani Tushy videóban, ami nem lett a világ legjobbja, de kicsit promózom, mert a honfitársunk szegény és egyébként meg jócsaj. A sok év alatt megjárt a csaj mindent, még a Legalporno-nak is forgatott, Timea Bellával is volt közös jelenete.

Mindkét csajnak egyébként ez az első Tushy jelenete, és persze Európában forgott a cucc, Julia Grandi rendezésében, a szokásos klassz helyszínen. A kis cukker Sasha Rose sem kevésbé tapasztaltabb, voltak már neki is húzós jelenetei. Sajnos a plasztika rögös útjára lépett és tele nyomatta magát műanyaggal.

Itt tudjátok megnézni a teljes jelenetet

Egy klassz házban vagyunk, ahol a csajok unatkoznak ezért Sasha inkább kimegy a függőágyba masztizni, de Cayenne is nemsokára csatlakozik hozzá és elővesznek egy eléggé nagy ciklámen kétoldalú műfalloszt, amivel játszani kezdenek. Nna de ám egyből a fenéklyukba célozzák a két végét. Nna de megérkezik a férfi főszereplő is, aki “mia faszt csináltok?” fejet vág, majd természetesen beszáll a buliba. Majd megjön a másik srác is, aki az énekes Pitbull és ifj. Knézy szerelemgyereke, és már csak arra ér fel a teraszra, hogy a két csaj szopja a faszt. Ilyen soha, de kurvára soha, de soha nem fog történni senkivel, csak ha pornófilmben szerepelsz, de vágynak nem egy rossz kép, az tuti.

Előlről és hátulról is megbasszák őket picsába, majd a két bárszék lesz a színhely, miközben a két csaj smárolni tud. Szép a látvány meg kell hagyni, pont abban a szögben vannak a pózok, hogy mindent kiválóan lehessen látni. Ildi sokkal ügyesebb a másik csajnál, minden pózt sokkal jobban tart ki és az élvezetet is sokkal hihetőbben adja elő (vagy tényleg élvezi). Csinálnak még egy remek lovaglós részt, de gape-et azt egyáltalán nem láthatunk, lenne, de valamiért az utómunkák alatt kivágták mindet a videóból.

Ha kedvet kaptatok Cayenne keményebb jeleneteihez, akkor itt találtok belőle. És egy pár szép tágulást is kerestem a csajtól:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Tushy: Cayenne Klein & Sasha Rose