Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

VogoV: Adira Allure, Emma Hix

2020.04.18.Curt

Eddig sem hagytunk ki egyetlen jelenetet sem a VogoV remek kis análozós oldalról és most sem fogunk, de két jelenettel is adósak vagyunk, szóval picit besűrítve most egyszerre mindkettőt megnézzük. Illetve egymás után, nna…

Adira Allure

Adirával kezdünk, akinek a jelenetének a címe: “Strech my ass”, azaz feszítsd szét a seggem! Reméljük a legjobbakat kedves Adira! Adira amúgy nem egy atomra tapasztalt csaj, ez az análozás benne van a forgatott 5 anál jelenete között és szerintem a legkeményebb is lett.

itt meg is nézhetitek a teljes jelenetet

Itt nem kezdünk annyira gyorsan baszni, mint a következő jelenetben, van egy kis szájbaszós rész az elején, majd 3 ujjal szét-squirt-özteti a csajt a mester. Ez egyébként a jelenet közben jó párszor előjön, van amikor csak bassza a seggét és egyszer csak menet közben csorog a lé a csajszi puncijából. Hátulról kezdi el vadul baszni, miközben Adira végig nyomja ki a fenekét és jön is a nedv rendesen neki.

Egy vad pörgős őrület az egész, megállás nélkül bassza a csajt Marcus, aki retteg attól, hogy éppen mi fog történni. Seggbe basszák, általában egyébként ez. Nem is tudom hányszor spriccent a puncija, de szerintem 10 feletti számról beszélünk ! Meglesz neki is az anal full nelson és a fenéklyukába érkezik a jó nagy adag geci, amit a földre fingik ki azonnal. Erről beszélek, imádom ezt.

Emma Hix

A kis pózolós videó után olyan szinten csapunk bele a közepébe, hogy nagyon. Marcus már nyalja is egyszerre a picsáját és a punciját a csajnak, majd 3 perc múlva már bassza is. Így is kell ezt kérem szépen! Emma olyan kurva jó kényelmes pózban van a bárszéken, hogy azonnal lehet neki tenni seggbe. Egyébként is egy kurva praktikus darab egy ilyen szék, már régóta tervezem egy beszerzését itthonra is, csak ezért.

És ha nem lenne elég nedves ott lent, hát rá is segítenek egy pár egymás utáni G-pont izgatással, aminek az eredménye egy jó nagy tocsogós squirt. Marcus ide oda dobálja a csajt és végig megállás nélkül pumpálja, megfordítja és úgy kúrja, majd seggből szájba szopatja is. Aztán áttérnek a kanapéra ahol jön a szokásos és megunhatatlan Anal full nelson és végig alulról dolgozza a seggét. Az egész őrületnek természetesen egy jó nagy adag geci az eredménye a hajlékony csajszi arcára. Nem csalódtam most sem.

Itt nézhetitek teljesben a jelenetet

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    VogoV: Adira Allure, Emma Hix