Loading
Extrém   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Vicky Love gloryhole

2020.05.08.Curt

Az (egyik) kedvenc magyar pornós csajunk Vicky Love, akinek a kálváriáját végigkövethettük a blogon. Ugyanis úgy döntött, hogy bukkake modell lesz, ez pedig elég kemény elhatározás, ugyanis erős gyomor kell hozzá. Nem is sikerült neki bírnia a dolgot és behányt, de volt amikor hősiesen nyelt le 104 adag gecit. Most végre megtaláltam a gloryhole-os jelenetét is, ahol nem lett ilyen kihívásoknak kitéve, de atomszexi továbbra is, ahogy kapkod a sperma után amik a totálisan ismeretlen farkakból lőnek ki.

A 36 perc alatt nem sok dolga van, ül középen és balra meg jobbra érkeznek a faszok, akik gyorsan a szájába élveznek. Mondhatjátok, hogy ez halál unalmas, de én meglátom benne az izgatót. Még a pólót sem engedik levenni a csajról, úgy csinálja végig a jelenetet. Néz a kamerába, viccelődik, majd a következő pillanatban már egy adag gecit nyel le, mert ugyanis minden egyes adagot lenyel, nem tartja a szájában. Kibaszottul meg se kottyan a csajnak, pedig 26 adag jut a gyomrába. Brutál. Imádom !!!

Itt megnézhetitek a jelenetet Daftsex.com-on.

Ha már itt tartunk nézzünk meg egy másik jó kis gloryhole szettet ugyanettől a stúdiótól. Szegény csajszi majd’ 50 adag gecit kap, és a végére már nem őszinte a mosolya. Egyébként a minap rekordot döntöttek a Premiumbukkake-n, ugyanis jött Kate Rich, a belarusz modell és lenyelt 114 adag gecit, majd visszatért egy második menetre, ahol még majdnem 50-et. Mindent bevállalnak ezek a csajok a pénzért, egészen elképesztő. Mocskos kis basznivaló ribanc ez a Kate, követem Legalon is, ott sincs olyan amit ne vállalna be!

Roxy Lips gloryhole videó a Daftsexen

Kate Rich a csúcsdöntő:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Vicky Love gloryhole