Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Venera Maxima elintézve

2020.06.08.Curt

Nem vagytok egyedül, ha még soha nem hallottátok ezt a nevet, én sem hallottam még, ugyanis az történt, hogy Polina Maxim megunt Polina Maxim lenni, és ezt a művésznevet részesíti előnyben a továbbiakban. Ne kérdezzétek, hogy ennek mi értelme, hiszen nem sok változott a csaj életében, továbbra is agyonbasszák a fenekét általában és ebből él, de frufruja az már nincs, szóval introducing Venera Maxima, aka. Polina Maxim.

Egy olyan jelenetet mutatok meg tőle, ami ugyancsak visszatérő típus a Legalon, mégepdig az, amikor fehérek, majd feketék csapnak neki vidámságot, kúrják meg dupla análban, majd a jelenet felénél egy másik csapat érkezik. A felét úgy értsétek, hogy szájba élvezés is van, meg minden.

A csaj totálisan orosz, de a jó értelemben. Nekem jobban tetszett sokkal frufrusan, az a mániám, de így is kurvára tökéletes. 1 perc 54 másodpercnek kell eltelnie az első srác megérkezéséig és análba is teszi őt a falnál. Aztán persze beszivárognak a többiek is és először sorba basszák a fenekét, majd szemből és hátulról is seggbe teszik duplázva. Ennek minden pillanata arany. Egy ilyen atomszép csodás nőt fenékbe kúrni lehet a mennyország. Végig szexin néz a kamerába a srácok meg cserélgetnek, aki épp nem baszik az szopatja, vagy csak simán nézi ezt a bombanőt !

Aztán különböző akrobatikus akciókat kell végrehajtania, beleülni az egymás mellé (elég buzisan) összetolt faszokba, majd innen lábakkal hátrarakva a nyak közé engedni magát. A végére már nem teljesen őszinte a mosolya, de a geciket élvezettel nyeli le.

És a durva az, hogy nincs vége a jelenetnek, hanem vágás nélkül egyből és azonnal érkeznek a négerek, akik pontról pontra ugyanezt csinálják a csajjal. Szegényke azért nehezen rázódik vissza úgy, hogy már azt hihette vége a jelenetnek és erre “idehívok pár keményen bepipázott niggert, hogy dolgozzák meg ezt a hédert” következik. Főleg, hogy ők eddig végignézték a csajt ahogy ordítva repesztették szét a fenéklyukát. Jönnek ők is hárman, majd odajutunk, hogy kettő farok a fenéklyukba.

Szinte mindvégig szenved a csaj, nagyon fáj neki, pedig nem igazán hiszem hogy annyira vastagabbak lennének a farkak, csak szerintem a fenéklyuka van már kicsinálva a drágának annyira, hogy ne bírja tovább. Pedig bírnia kell, mert elölről és hátulról is csinálják neki alaposan. Rohadtul szép ez a nő minden szemszögből, ringanak a csöcsei, vagy épp a talpa mutat az égnek, mindenhogyan hihetetlen, hogy erre adta a fejét és éppen három feka bassza ronggyá. A geci adagok is isteniek a végén, nagyobbat robbantanak a srácok mint a haverok az elején.

Köszöntünk téged Venera Maxima a pornó világában, de nem feledünk téged sem Polina Maxim …

2 People voted this article. 2 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Venera Maxima elintézve