Loading

Film kritika: 365 days

2020.06.16.Curt

A tegnapi napon még első helyen szerepelt ez a rettenet a Netflix toplistáján, hát rászántam magam a két óra végigszenvedésére, de nem bírtam és áttekertem, csak a szex jeleneteket néztem meg. A film lengyel – olasz koprodukció, a csaj lengyel, a faszi meg olasz. Ha azt gondolod, hogy a legunszimpatikusabb nyálgép faszkalap tagot már láttad annak idején a Szürke 50 árnyalatában, akkor ez a makifej még erre is rástrófol, de legalább beszopja, mert a végén meghal a csaj.

Nem baj higgyétek el, hogy elspoilereztem, nem fogjátok megnézni ezt a filmet. Ha készíteni kellene klisékből egy szart, amit erotikaként és szexként kell tálalni, akkor ez a fos kiváló lenne rá. Izmos kemény gyerek kockahassal és tetkóval, aki ki van gyúrva, gengszter is, de a lelke igazán a leglágyabb romantikus alkat a világon? Pipa. Szerény lány, aki szeret baszni és nem foglalkozik vele a kopasz maki barátja, és később beleszeret a gengszterbe? Pipa. A Pornhubon van már vágott verzió is a szex jelenetekről:

Jja, kikötözés is pipa, mert az annyira izgató, de a csaj nem akarja, de aztán annyira jó lesz neki. Fúúú bele is bizseregtem abba hogy ezt leírtam. A sztorira kár koptatni a billentyűzetet is, a faszi meglátja az álmában a csaj arcát, miközben épp hasba lövik a faterját a karjaiban. És persze, hogy megtalálja, és elrabolja; 365 napot ad neki, hogy beleszeressen. Komoly bazdmeg. Hát nem egy Jackie Brown.

Az ultra gáz részek a szex imitálások, amikor a stewardest szopatja le a fasz, de keményen ám, az annyira illik egy romantikus baromságba, hogy legfeljebb Margaret izgul fel rá, Londonból, mikor a férje inkább a meccset választja ő helyette és megnézi ezt a szemetet a Netflixen. Persze aztán összejönnek és van egy kúrós rész amit még drónnal is felvettek. Drónnal bazdmeg !!! Kúrnak egy jachton. Én amúgy azt sem bánom, hogy ha tényleg csinálták (vannak erről teóriák ugyancsak unatkozó angol háziasszonyok twitterein, akik csodálkoznak, hogy mekkora szenvedély van a jelenetben. Ebben a jelenetben van, kedves Margaret, tessék ezt megnézni !!!) akkor is egy fos. Ki vesz komolyan egy ilyen tagot, aki egyből az edzőteremből érkezik és többet látjuk az izmos seggét, mint a csaj melleit.

Faszt és pinát persze még véletlenül sem mutatnak, elég volt a szenzáció így is arra a Netflixnek, hogy eladhassa a terméket és kritikát írjak róla Magyarországon egy szex blogon. Mondjuk biztosan nem ilyet. Szégyenlem magam, hogy egyesek ezt gondolják a szexualitás kiteljesülésének, ha egy izmos makifej egy jachton kúr meg.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Film kritika: 365 days