Loading
Hírek   /   Toplista

Top 10: Leghajlékonyabb pornós

2020.06.18.Curt

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem mindíg megakad a szemem azokon a csajokon, akik nagyon hajlékonyak, sokáig követtem egy direkt ezzel a témával foglalkozó aloldalt is. Sok csaj van, aki tornász vagy táncos, esetleg balett múlttal érkezik az iparba és kiválóan tudja ezt kamatoztatni később is.

Nézzük gyorsan ki hová tudja rakni a lábacskáját baszás közben és tud-e hátra hídban faszt szopni!

10. Piper Perri

Elég egyértelmű, hogy ez a picike csaj a feje mögé tudja tenni a lábikóját, és ide oda lehet tenni a csajt, hiszen alig van 50 kg.

9.Sensi Pearl

A kis tinicsaj talán még Pipernél is tinisebben néz ki, a kis szeplőivel, meg az elálló füleivel.

8.Demi Sutra

A kis párductestű Demit nem a politikai és rassz igazságosság miatt tettem be a listába, hanem azért mert az alábbi képeken látható dolgokra képes.

7.Kira Noir

Négerek közül Kira az egyik kedvencem, imádom ahogy baszik, és hajlékonyságban is otthon van ám:

6.Vicky Chase

A szupersztár Vikiről nektek sem a spárgázás jut eszetekbe, de azért neki sem kottyan meg, ha éppen spárgába feszítik a lábait, vagy anal full nelsonban kell megbaszatnia a seggét.

5.Abella Danger

Ahogyan a segg-királynő Abelláról sem ez jut eszetekbe, pedig ő is simán a feje mögé rakja a talpait ha épp arra kerül a sor.

4.Anna Deville

Bizony bizony, a szuper különleges fenéklyukú Anna is itt van, nem elég, hogy miket tud művelni a kis picsácskájával, még a lábfejét is a tarkójához rakja ha épp az kell a látványhoz.

3.Stacy Silverstone

A kis 26 éves Stacy is a hajlékonyságából jutott el a listánkra és ilyen előkelő helyre. Leginkább ez volt a csaj különlegessége, hogy így lehetett baszni őt, a két lába a nyakában.

2.Mia Malkova

Hát persze, hogy itt van a kis édes Mia is nálunk. Sokan szerintem őt vártátok az első helyre, amit majdnem meg is szerzett a kis tornász punci. Egy új kategóriát nyitott meg az ő hajlékonysága és azok a pózok, amikre csak kevesen képesek. Úgy lemenni hídba, hogy közben még mosolyog a kamerának is …

1.Lucy Doll

És akkor el is érkeztünk Lucy-hez, akinek második neve Doll, azaz bábu, és rá is szolgál arra, ugyanis elképesztő helyekre tudja rakni a végtagjait ő is. Mivel vékonyka kis csajról van szó, talán még merészebb megoldásokra képes, mint Mia Malkova. Nézzétek meg a Lubed jelenetét, az egyik legjobb a témában valaha !!!

+1 bónusz: Aleska Diamond

Mivel felhívtátok a figyelmem (jogosan) a kommentekben bekerült a listára hazánk egyik legszebb és egyértelműen a leghajlékonyabb volt pornósa is Sáfrány Emese aka. Aleska Diamond. Emese most is a hajlékonyságából él, csak éppen ruha van rajta, amikor spárgázik, de volt olyan, amikor teljesen meztelenül tette ezt mindannyiunk legnagyobb örömére.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top 10: Leghajlékonyabb pornós