Loading
Hírek   /   Monthly

Mi újság, Adira Allure ?

2020.06.24.Curt

Szégyen, de nemrég találtam erre a drága csajra, a Trueanal jelenete kapcsán és máris a legelső helyre került nálam, mint feltörekvő fiatal pornós. Nézzük csak meg mi az utolsó négy jelenete a csajnak. Ha még eddig nem kedveltétek a poszt végére garantálom, hogy be fogjátok írni a Pornhub-ba, hogy “Adira Allure”.

Blacked

Kezdjük is egy friss cuccal, a legfrisebb Blacked jelenetével a csajnak. Komolyan mondom még a sztori sem rossz, a csaj farkas fotók alapján hívogat át magához faszikat, de nem elég neki egyik méret sem, hát naná, hogy Mr. Néger méretes farkára vágyik, aki meg is érkezik a luxusotthonba.

Nna ez majd jó lesz; gondolja a csaj. Szerencsére egy normális fekával hozza össze a sors és nem kell izgulnunk a keménység miatt. Szopja egy picit, majd mélytorkozik neki egy állati jót, aztán megbaszatja magát alaposan, spriccel a pinája, amikor éppen ő úgy akarja. A néger egyébként meg sem moccan kb. csak fejeket vág és koncentrál a farkára. Valami istenit kavar Adira a faszban, a tag is megérti, hogy vadul és tövig kell baszni a kis pináját úgy élvezi, aztán meg még ez sem elég neki, csapja és üti vágja kúrás közben a csaj a saját punciját. Élvez is szépen egy jó nagy spriccelőset. AZtán megtörténik a csoda, a néger elkezdi dugni doggy-ban a drágát, de ne legyenek kényszer képzeteink, mindent, de tényleg mindent Adira csinál, a feka csak tartja a görbe farkát, ő meg belemozog az isteni fenekével. Talán Adriana Chechiknél látom ezt a szenvélyt, amit ebben a nőben látok, itt is az övé volt a jelenet, a faszi csak kellék volt.

DarkX

Két nappal korábban jelent meg a DarkX-es jelenet, ami szinte ugyanez, szőke csaj – néger farok párost dolgozza fel. Elég őrült jelenet ez is, a csaj talán túl is játssza a szerepét benne, kavarászik a faszin aki randira jött hozzá. Próbálja megbaszni a tag, de őt nem igazán lehet, akkor van igazán itt is elemében, amikor lovagolhat a faszban és spriccelhet egy méterest. Egy őrült ez a nő, ennél már csak az lenne a jobb ha épp a kis seggét baszták volna meg, és abban lovagolhatna így tövig, heréig nyomva magának a faszt.

SheSeducedme

Elcsábított a csaj. El bizony, és leszbiben is jó lesz Adira meglátjátok. Ha persze túl tudjátok tenni magatokat a szokásos Family-s faszságokon, ugyanis a szuper történet szerint a saját anyja nyit rá masztizás közben a drágára és besegít neki. Erről egyébként annyira sokat nem lehet írni, egy pár póz van amiben nyalhatják egymást és azt meg is teszik. Amúgy London River nekem elég debella, de idősebb Milfnek kiválóan megfelel és a csöcsei is nagyok.

Deepthroatsirens

Kibaszottul jól tud szopni a csaj, így a végére örülök, hogy egy mélytorkos jelenet jön. Kicsit túl sok a smink, amivel nem is lenne bajom, ha szarrá elkenődne a csajon, de kínosan ügyelnek a szemfestékre és nyálpötty sem éri végig 🙁 Amúgy nem a világ legnagyobb farkát kell szopnia, nem is tesznek ilyen jelenetekbe nagy brét, szegény csajnak azért legyen mit bekapnia. Mégsem sikerül soha teljesen, pedig azért be lehetne azt kedves ! Adriana barátnődnek tutira menne ! De egy jó kis átlagos bő nyálas fasz szopást láthatunk azért, a mai szűkösebb szopós jelenetekben szűkölködő időben ennek is örülni kell. Itt pld. nem vigyázott annyira magára a csaj.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mi újság, Adira Allure ?