Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Hardcoregangbang – Veronica Avluv

2020.06.30.Curt

Egészen biztosan ismeritek a Kink.com aloldalát a Hardcoregangbang.com-ot, ahol kiválogatva azért egész jó kis dugásokat lehet látni. Nagyjából követem őket, és nemrégen érkezett meg egy jelenet, amiről mindenképpen írnom kell. Veronica Avluv az, akit ugyancsak mindannyian ismertek és szerettek is. A néni még mindíg hozza a formáját, közel az 50-hez is rettenet milyen jól tud baszni.

Egy majd’ másfél órás jelenetet hozok nektek tőle. A Kink.com nem szarral gurigázik, van pénzük a berendezésre szépen, szóval simán berendeznek egy pszichiátriai rendelőt, vagy egy gumiszobát is. Verának nagyon könnyű dolga van, ugyanis saját magát kell alakítania, egy szexfüggő őrültet. A tényleges gruppen előtt látunk tőle egy kúrást a wcben, majd egy kúrást a gumiszobában is (kényszerzubbonyban !!!), majd a kezelőorvosára mászik rá a drága.

Ekkor szól a többi ápolónak, hogy segítsenek, mert ő nem tudja kielégíteni a pácienst. Jönnek is még hárman és segítenek neki. Vera pinája azonnal robban, ha basszák keményen egy darabig, majd kiveszik neki a faszt. Inkább ne kíséreljük megszámolni hányszor teszi ezt a puncija.

Minden elképzelhető módon megbasszák a csajt, kap természetesen a seggébe, a puncijába, de DP is van, és kicsit berakják a seggébe is a kettő farkat. Aztán közben dupla punci és hármas behatolás is. Képzeljetek el egy olyan nőt, akivel kurvára bármit megtehetsz, mert soha, semmire nem mondja azt, hogy jajj ezt ne már. Ráadásul még rohadtul élvezi is bármit csinálsz vele. Bele lehet nyúlni a szájába, miközben kúrod a seggét és a pofonoktól sem zárkózik el, sőt imádja ha ütik vágják a cicijét közben. Egy vad őrület ez a jelenet, de ilyennek is kell lennie egy gruppennek 2020-ban. Veronica Avlvuvval.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hardcoregangbang – Veronica Avluv