Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

50 személyes orgia

2020.07.02.Curt

Tudom, hogy nem kedvelitek a japán pornót, és kiráz a hideg titeket is a cenzúrától, meg a nyivákoló csajoktól, hogy a mikro farkakról már ne is beszéljek. Tudják ezt szerintem ott távol keleten ők maguk is, éppen ezért készítenek extrém videókat; olyanokat, amikre azért figyelünk fel, mert máshol nem találunk ilyet, és annyira extrém dolgokat villantanak meg benne, hogy eltekintünk afelett, hogy 3 centis szőrös farkakat és sikítozó szőrös pinájú csajokat kell látnunk.

Ilyen jelenet például az alábbi elég legendás JAVhub jelenet. Akinek van még PornHubpremium-ja az itt láthatja a teljes jelenetet, de Indára is feltöltöm majd.

Egy 50 személyes orgia a cucc, ahol persze 25 csajszi és 25 faszi csap össze majd, akik full idegenek egymásnak. Annyira részletes a jelenet, hogy még a buszozást is megnézhetjük, ahogy utaznak a forgatás helyszínére. Itt persze hátul ülnek a csajok, azért a finom elnyomás és a férfiuralom rányomja egész Japánra a bélyegét. A faszik ultra gázak, vannak benne pocakos öregek is, de kopaszodó harmincasok is javában.

Forgatókönyv is van ám! Kicsit láthatunk a forgatás előtt a pózolásról egy pár felvételt, majd benn is vagyunk, ahol a csajoknak kell egy kicsit masztizni, majd mindenki választ magának párt és smárolnak közelről. Ez elég undi, ahogy a nyomi faszik nyelvét közelről mutatja a kamera, de hát ki mire izgul, ugye …

Aztán jön egy kurva jó rész, ami lehet, hogy csak nekem izgató. Minden egyes csaj megmutatja a pináját. Elég sokféle és fajta punci van azért a tini japán csajok alatt. Nem mind bozontos azért, az ajkaknál szépen ki vannak fozonolva. Majd a fasziknak kell kinyalni a csajokat egy kicsit, végül ráülnek a szájukra, majd jöhet a 69-es póz.

Lovaglás és doggy a következő póz, és azért látványos száz embert látni egy helyen. Aztán már csak úgy kúrnak, semmi egyszerre történő pózváltás, vagy hasonló szigorúság, azért itt elég sok mini farkú felvételt láthatunk, ami fintorra adhat okot, de legalább szépen spriccelnek a srácok, eléggé be lehettek már gerjedve a csajokra.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    50 személyes orgia