Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok   /   Monthly

Vixen jelenetek 2020. nyár

2020.07.13.Curt

Régen jártunk már a Vixen stúdiónál és náluk vírus ide, vagy oda, jöttek folyamatosan az anyagok, nézzük is meg mik jöttek legutoljára az anál mentes pornó oldalra.

Liya Silver

Máris a kis édes bombanő Liya Silverrel kezdünk, akit még mindíg nem basztak meg, úgy jó alaposan egyszer sem. Most sem fogják, pedig két faszival forgatott, és adott lehetett volna egy jó alapos kis DP legalább !

Komolyan mondom végignézve a jelenetet, csak kellemetlen érzéseim voltak. Itt van ez a kibebaszottul jó csaj és kapja ezt a makifejű ál Pitbull tagot, akinek olyan görbe a farka, hogy egy teljes kerek “O” betűt formál. A másik srác, a Vixenek állandó szereplője, vele nincs különösebb bajom, mondjuk annyi, hogy végig unatkozza a jelenetet. Lehet, hogy evidens már nekem a DP és az ilyen “ott állok szemben míg dugják a csajom” jelenetekkel nem tudok mit kezdeni. Annyira, de annyira be kellett volna rakni ennek a csajnak a fenekébe azt a faszt haver !!!! Tudom. Lehet, hogy ő is azt akarta, csak a script nem ezt kívánta tőle. Elpazarolt lehetőség again …

Itt azért nézhető a cucc …

Jesse Saint, Kiara Cole

Két picike szőke csaj érkezik Amerikából. A kisebb csajszi nincs negyven kiló sem. Van egy sztori, de ha nem akarunk kínos feszengést érezni inkább tekerjük át. Nem egy Maryl Streep karakterű színész óriások azért a csajok és a faszi sem egy De Niro. Amikor aztán a szexre kerül a sor belejönnek a szakmájukba. Egész jó kis dugás ez, a csajok alaposan kihasználják a faszit. Szó szerint megbaszatják magukat, szépen szopják a faszt a pinából, és tövig lovagolnak benne. Anál persze itt sincs, pedig mindannyian megnéztük volna valamelyik csaj fenekét péppé tágulva. A legnagyobb ziccert is kihagyja, amit én mindenképp csinálnék, az pedig az, hogy egymás mellett pucsítanak a csajok és egyik pinából rakom át egyből a másikba a faszt. Jó volt a casting, majdnem ikrek a csajok és a jelenet sem rossz.

Itt megnézheted teljesben.

Ivy Wolfe, Zoey Taylor

Ivy-t egészen biztosan ismeritek, ő lett akit most szétdíjaztak az AVN-en, szerintem tök megérdemeletlenül, vagyis nem megérdemelten. Nna de most hátha jó lesz a kis csajjal. Egy leszbi jelenetről beszélünk, mielőtt mindenki alapos kis kúrásra vágyna. Annak amúgy nem rossz, habár egyáltalán nem vagyok a téma szakértője. Amúgy Ivy főleg a leszbiben nyomja, de azért néha meg szokták őt kúrni is. Szép szenvedélyes és alapos nyalást és nyalakodást láthatunk a csajoktól, de ettől még nem lettem a leszbis jelenetek rajongója és nem is leszek.

Addie Andrews, Cayenne Klein

Cayenne Klein ugyebár hazánklánya és én nagyon szeretem, jó csajnak tartom a kis szeplős csajszit, a másik nő elég ismeretlen még, legalábbis nekem, 50 jelenete van kb. össz-vissz. Nem találjátok ki, hogy kivel találkoznak a sétálásuk közben a tengerparton? Hát naná, hogy az ottani őslakos sráccal, akit meg is invitálnak magukhoz. Már-már unalommal bassza a srác ezt a két bombanőt, azért kicsit több szenvedélyt is vihetne bele. Ügyesen váltogatják a srác farkát magukban és kavarnak benne. Teljesen nézhető a baszásuk, mindkét csaj rohadtul jó és a srác is elég sokáig bírja. Aztán a másik csaj szőrös puncijába élvez el, de a legjobb rész nem ez, hanem Cayenne lovagolása és a kéjes tekintete.

Itt van fent teljesben a jelenet.

Athena Palomino, Vicky Chase

Vikit nem nagyon kell bemutatnom nektek, de a másik csajt talán igen. Amerikai szőkeség 58 jelenettel, szóval elég messze áll a tapasztalt Vickytől, így szokott ez lenni, egy profi mellé egy kezdő is kell. A történet szerint a szőke csajszi a feleség Vicky pedig a gaz csábító, akit ő szervezett be a férjének. Láttunk már ilyet ezret, de Viki kis szőrös pinácskája miatt megéri megnézni talán, és a nyálas mélytorkozások is egész jók a jelenet elején. A gecit is a feleség kapja aki aktívan részt vesz egyébként az akcióban, szopja a puncis faszt. Jja, azt még nem írtam, hogy ki a faszi: Mick Blue.

Itt a teljes jelenet

Adira Allure

És a végére maradt a legfrissebb jelenetben a legújabb kis favoritom; Adira Allure. Addig tolom a reklámját itt a Pornoloveren, míg meg fogjátok szeretni a kiscsajt ti is. Egy rohadtul unszimpi tag a partnere, akit el kell csábítania, miután hazajött a tenisz leckéről. A faszi a jelenet javarészében csak ül egy helyben, majd hátulról belógatja a félig kókadt farkát ebbe az istenien csodás pinácskába. Adira végig kavar és dumál, meg persze spriccel amikor neki éppen úgy tartja kedve, kiugrik a faszból és csapatja a csiklóját keményen, hogy közben spriccenjen mindenhová a pinalé. A gecit is a pinácskájába kapja a drága. El élvez így vagy hatszor szerintem. Kihagyhatatlan jelenet, egy szuperjó csajjal.

Itt a teljes jelenet.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Vixen jelenetek 2020. nyár