Loading

Tudtátok, hogy létezik élethű terhes-szex-doll is?

2020.07.14.Curt

A 24.hu-n lévő cikk hatására kalandoztam el a “szex-baba” (elég béna kifejezés) gyártók oldalára, ahol egy csomó ledöbbenésre alkalmas dolgot találtam. És egyébként is írni akartam a Kaleta Gábor féle ügyről valamit, és nem gondoltam volna, hogy ez a téma ad rá okot, hogy bevonjam a cikkbe ezt a dolgot is.

Egyre élethűbbek a szexdollok, halljuk mindenhonnan, és tényleg, eléggé durva amit művelnek. Pld. ezen a képen Asa Akira élethű szex-doll mása látható, hát ember legyen a talpán, aki felismeri, hogy melyik az igazi ! És akkor a szex robotokról még nem is beszéltünk, amik nekem inkább félelmetesek, mint szexik lennének. Lehet hogy túl sokszor láttam a Terminator filmeket kiskoromban…

Nem is ez a sokkoló, hanem ha mondjuk ellátogatunk az egyik ilyen baba forgalmazó oldalára, a Loverealdolls.com-ra, és megnézzük a Top20-as eladási listát !!! Ezen az oldalon (az eléggé magas árért cserébe) magunknak alakíthatjuk ki és szabhatjuk személyre a babát, amit rendelni fogunk. Az természetes dolog, hogy létezik nagy csöcsű, vagy nagy seggű változat, egyből ilyeneknek képzeljük el a szexbabákat. Komolyan mondom, még lehet, hogy egyszer ki is próbálnám, milyen lehet “megdugni” egy ilyet… Az mondjuk eléggé kiábrándító nekem, hogy a talpain vannak a csavarok, miért nem lehetett már azokat is elrejteni valahogyan ? (Ez csak akkor jár, ha kérjük a STANDING funkciót, azaz, hogy megállítható legyen a szex baba)

Egyébként mindenki megtalálja a számítását, főleg, hogy úgy lehet kusztomizálni a babákat, hogy legyen a szőr a puncin, hajszín, szemszín, bőrszín, minden állítható. Két dolgon lepődtem meg, az egyik a terhes szex-baba, ami azért nem egy hétköznapi dolog, viszont kurva jól megcsinálják őket:

A számomra rohadt durva dolog viszont az volt, hogy lehet kérni a babákat kicsi méretben is és itt ne a Barbie méretre gondoljatok, hanem a gyerekre !!!! Az oldal első öt helyezettje ezekből kerül ki, azaz a beteg agyú Kaleta Gáborok rendelik meg őket és a dolog TELJESEN LEGÁLIS !!!! És kurvára nem 18 év feletti kis mellű csajok ezek a maguk 100 cm-es magasságával és teljesen kislányos mindenével. Minden 10 évestől 17 évesig tartó korosztály képviselve van és a beteg barmok kiélhetik a betegségüket. Eleinte azt gondoltam, jó, legyen inkább egy ilyen és akkor hátha elég lehet ez nekik, de a híradásokból és a lebukott emberekből láthatjuk, hogy ez soha nem elég és szerintem inkább csak olaj a tűzre. Rendel egy ilyen bábut, azt csinál vele, amit akar, aztán egyre többet és többet akar, kimerészkedik közénk. Direkt nem fogok linkelni semmit, dögöljön meg az összes beteg pedofil faszkalap. De hát mint azt a perui nagykövet ügyéből is tudhatjuk, a képek nézegetéséért és birtoklásáért nem jár kiherélés mint egyes ázsiai országokban, sem pedig halálbüntetés, mind mondjuk Indonéziában, ahol 300 képért is kinyírják az elkövetőt. Magyarországon 19.000 (!!!) képért csak pénzbüntetést kapsz !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Tudtátok, hogy létezik élethű terhes-szex-doll is?