Loading
Extrém   /   Hírek   /   Kritika   /   Weboldalak

BlackPayBack.com

2020.07.22.Curt

Ha kicsit rosszindulatú akarok lenni, akkor mondhatom azt, hogy aktuális elővenni ezt az underground oldalt és beszélni róla. A lap, ha nem ismernétek, a Facialabuse portfóliójába tartozik, azaz ha nem sajnálod a havi 12.000 ft-ot, akkor egy Network minden oldalára kapsz elérést egy hónapig. A weblap eléggé le van védve, ugyanis ha kicsit nyomozunk akkor kideríthetjük, hogy a cég központja Basseterre-ben van, ami nem egy floridai, vagy kaliforniai kisváros, hanem egy Karib-tengeri város Saint Kitts and Nevis országban. Igen, létezik ilyen ország és az a különlegessége, hogy nincs náluk semmilyen féle adó. Semmi. Életemben nem hallottam róla, pedig kiskoromban tudtam az összes ország fővárosát és zászlóját is, de hát foszlanak az emlékek, és jönnek helyettük újak.

Ezt az oldalt ha megnézitek biztosan nem fogjátok egy jó ideig elfeledni, ugyanis eléggé érdekes témát feszeget. Black Pay Back, azaz Feketék bosszúja, kb. A téma az, hogy minden esetben néger (le akartam még írni, hogy nagyfarkú, de ez itt szerintem nem releváns) faszik minden esetben fehér csajokat gyaláznak és basznak meg. Ha ismeritek kicsit is a FacialAbuse témáját, akkor ez is olyan, csak kicsit azért finomítva.

Most, 2020-ban, amikor még a Netflix is leveszi a műsoráról a Trópusi Vihar c. filmet, mert előítéletesnek lehet gondolni a Robert Downey Jr. által játszott fehér férfit, aki feketét játszik. Szóval a Trópusi vihar rasszista, de ez az oldal egyébként nem az. Szerintem ha lenne egy WhitePayBack pornó oldal, már ízekre szedték volna …

Kb 50 jelenet van az oldalon egyébként, ezek közül persze itt van a híres-hírhedt Leigh Raven jelenet, amiből per lett az USA-ban. Megnézünk egy párat a legutóbbiak közül. Itt van máris nekünk az E35-ös jelű, egyébként jellemző az oldalra, hogy a pornós csajok neveit sem adják meg, csak kitalálnak egy sztorit, amivel persze gyalázzák a csajokat. Ennek a címe éppen “kék tablettás”, de van “fogyatékos kurva” és “mi a faszért sírsz?” című remekmű is. Egyébként is a négeres jelenetekben mindíg van valami felsőbbrendűség, nem hiába választanak kis alacsony, sokszor szőke csajokat kliensnek, akiknél még nagyobbnak tűnik a farok.

A jelenetek mindíg egy kanapén játszódnak és jó mélytorkozással kezdenek. Aki már próbálta barátnővel ezt a játékot, tudja, hogy nem kell 40 centis farok az öklendezéshez, és ez ugyanolyan mellékhatása a szexnek, mint az análnál a khhhm.. velejáró baleset.

A csajoknak egy műanyag kutyatálat adnak és ebbe öklendezhetnek bele, persze sokszor a jelenet végén a fejükre is öntik ezt. A jelenet vége az oldalról homlokra élvezés, amit a FacialAbuse jelenetekben is bírtam, itt azért elég béna sajna ez is. Szegény csaj a Whore feliratú etetőtálat is megkapja a fejére, jellemző egyébként, hogy ide nem az AAA kategóriás pornósok jönnek forgatni, szerintem nem is a B és nem is a C listáról választanak a castingokra jelentkezőket az oldal tulajai.

Alice Merchesi-t kivételesen ismerem más oldalakról és meg is lepett, hogy elvállalta a fellépést itt. Van vagy 40 kiló a 140 centis csajban, szóval ha bevállalta akkor tessék jó alaposan széjjel baszni ! De hát nem ez lesz, a jelenet nagy részében egy gumikesztyűs faszi a kamera mögül hánytatja a csajt. Ez ám a szexi bazdmeg ! A szex rész is kritikán aluli, meg kellene nézni egy két 1/1-es jelenetet a Legalporno-n és aztán vagánykodni azzal, hogy PayBack. Nem is tudom elképzelni, hogy milyen vásárlói lehetnek az oldalnak, illetve el tudom, de nem írom le, mert még letiltanak engem is mint a Trópusi Vihart.

Értem az oldal stílusát és azt is, hogy miért ne csinálnák, ha van erre kereslet (a pornóban mindenre van basszus), de akkor sokkal jobb minőségben és tényleg keményen kellene megdugni ezeket a szegény csajokat, ha már ez az oldal alapja és fő témaköre. Ezek ellenére a nagy kókadt farkú néger tag csak épphogy gyömöszöli őket és sokszor leáll, mert látszik rajta, hogy majd’ elpattan. Haver, akkor ne gyere pornózni, én is (többek között) ezért nem megyek, mert kb. 1 perc után vége lenne a jelenetemnek, ha be tudnám tenni Adrianna Chechik puncijába, mondjuk …

De azért adjunk még egy esélyt és nézzük meg a legfrisebb jelenetüket:

Single Mothers Day a címe, íme a rövid zanzája :

Here’s a cute white bitch with a fat ass and a nice mouth for a big black cock to destroy. Her throat was slammed over and over again. She takes the black cock all the way down to the balls, pushing past her deep throat limit. After being face fucked, the black cock was pumped deep in her pussy. She was drilled and fishhooked until it was time to give her a sticky reward.

Kemény szöveg, látszik, hogy jól nyomják a marketingesek ott a stúdiónál. Egy kicsit telt csajszi az, akinek kell a lóvé és nem bánja ha éppen ki kell hánynia a reggeli müzlit. Azt is teszi, és úgy gondolják, hogy ez ám a kemény fekete bosszú. Ugyanezt megcsinálja bármelyik japán begerjedt fickó az ottani csajokkal és nem kell neki csak 10 centis farok. Aztán meglovagolja a csaj, de ez olyan dolog, amit mi pornó rajongók csak nagyon ritkán akarunk látni, hogy ugyanis egy tizes skálán max hármas csaj a nagy valagával, hogyan csattog a néger tag combján. A haverunk nem is bírja és a punciba élvez, majd a csaj is megkapja a tál tartalmát. Fú de le lett gyalázva. Kemény.

Szóval ilyen ez az oldal. Ha keresgetnénk egyébként sok ilyen és hasonló témájú oldalt találnánk, de ez az egyik legélesebben kinyilvánított, és közben meg a legbénább oldal is. De hát erre is van kereslet, van akinek ilyen beteg az agya és elég neki a háttér történet. Kíváncsi lennék egyébként egy etnikai hovatartozás szerinti szűrésre az oldal előfizetői között, kiket érdekel ez a téma annyira, hogy beleáldozzák a havi 10 dollárjukat …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    BlackPayBack.com