Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Rocco is coming back to America

2020.07.31.Curt

Nemsokára megjelenik (aug.5.) Rocco bácsi legújabb amerikai túrájának filmje, a Rocco is coming back to America for more adventures. Rocco többször is látogatott már át a haverjához Stagliano-hoz (akié ez egész Evilangel), hogy felpróbálhassa az ottani kis felfedezetteket. Tulajdonképpen egy rögtönzött casting ez is, csak éppen az öreg Stagliano áll a kamera mögött és Rocco elengedheti magát teljesen. 2013-ban már járt itt, akkor az akkori szupersztárokat kúrta meg elég emlékezetesen. Pld. Riley-nak is be akarta tenni seggbe, aki akkor még szűz volt ilyen téren.

Itt nézhetitek a jelenetet.

A filmből Rocco saját weboldalán még csak egy jelenet jött ki, mégpedig a Jane Wilde-a forgatott cucc. Ha megérkezik a többi is, vagy jövő hét szerdán az egész film, akkor vissza fogunk térni rá, ígérem. Jane, ha nem ismernétek, egy picike csajszi, általában szőke szokott lenni, de most bebarnult, ami szerintem jobban is áll neki. Játssza általában a kis butus kis tinit, és bevállalós anál terén is a kis 21 éves tini punci. Sifredi mestertől most olyat fog kapni, amit nem nagyon felejt el, amíg csak él.

A jelenet után percekig zokogott Jane és nem a fájdalomtól, hanem a szextől, amit átéltek.

Kibaszott profi a cucc, rohadtul jól meg van vágva, ahogy Rocco megérkezik, dumálgat Johnnyval, majd odamennek a még sminkben lévő csajhoz, aztán meg röhögve mutogat rá, ahogy a háttérben épp a seggét húzza szét, és veszik fel egy másik kamerával. Rocco már atomra begerjedve veti rá magát a csajra, és azonnal nyalja a fenéklyukát, majd bassza a puncit és a feneket is. Utánozhatatlanul jól kúr, látszik, hogy több ezer nővel volt már dolga és tudja mit hogyan kell csinálni. Ha ezeket a dolgokat így csináljátok ahogy ő, nem nagyon van olyan csaj, aki ne lenne elalélva az élvezettől. Imádom azt is amikor szájba köpi és fojtogatja a csajt. Sajnos annyira, hogy itt van is egy vágás, mert túlságosan megszorítja 🙂

Kevés lenne Rocco a csajhoz, ha csak egy fapina lenne, kurvaára ribanc a kis édes és simán beleül seggel a faszba tövig, pedig azért Rocco-nak van mire büszkének lennie. Az olyan pillanatok teszik tökéletessé a jelenetet, mint mikor épp lovagol a picsácskájával és megfog egy nyál darabot a kanapéról és odailleszti a pinájára. Vagy amikor éppen Rocco veszi le a nadrágját és szünet van, kinyomja a prolapse-ot a seggéből. Nem is figyeltem eddig ennyire ezt a csajt, de ez után a jelenet után skubizni fogom az tuti, habár lehet, hogy másokkal pld. négerekkel nem lesz ilyen szenvedélyes.

Próbálkoznak még egy pár akrobatikus pózzal, amiket Rocco talált ki, hát elég nyakatekertek az tuti. Nézzétek a képeket! Aztán amikor pucsít a csaj és Rocco extázisban kúrja már szerintem kilép ebből a világból és csak hagyja hogy azt csináljanak vele, amit akarnak. Szétbassza a kiscsajt amint azt látjátok az index képen is. A végén megköszöni Johny-nak, hogy ilyen jó kis puncit castingolt neki, majd a kiscsaj kezd el zokogni, és ez nem megjátszás. Legalább 50%-a az lehet, hogy ilyen híres pornóssal dugott, de a maradék 50 meg az; ahogy mondja is, hogy ez volt élete legjobb kúrása, szenvedélyes volt és erotikus, de mégis kimerült és boldog. Rocco meg is lepődik nagyon és átkarolja a csajt, miközben az, sír a karjaiban. Rohadtul elhiszem ezt és rohadtul imádom, amikor mutatják, hogy mikre képes egy igazán jó szex az emberrel, és ehhez nem is kell 10 faszi, meg pisilés, sőt még dupla anál sem. Elég nekünk egy ember, amilyen nem lesz és nem is volt a pornó-történelemben.

Rocco Sifredi.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Rocco is coming back to America