Loading
Anál   /   Filmek   /   Hardcore   /   Kritika

Kritika: Rocco is coming back to America for more adventures

2020.08.10.Curt

Nem semmi hosszú címmel jelentkezik a mester legújabb mozija, amiben visszautazik újra az államokba, hogy ott haverja; Johnny Stagliano segítségével csajokat húzzon fel és kúrja meg őket úgy, hogy úgy érezzék, mintha még sosem kúrtak volna.

A teljes film is megjelent a napokban, de mi már kicsit megelőztük a premiert és az kiszivárgott első jelenetet meg is néztük, amiben a kiscsajszit végzi ki Rocco, Jane Wilde-ot. Fasza kis cucc lett, nem hiába ezt tették nyitó jelenetnek. A mester elintézi benne a kis puncit alaposan, a végén még sír is a csaj, annyira jó neki. Így ezt ki is hagyjuk akkor és máris rátérünk a második jelenetre!

Alexis Tae, Jannice Griffith

Jannice-t rohadtul bírom, mindíg változtatgatja a haja színét és egy jó kiscsajszi, aki nyakatekert pózokban bír baszni. Alexis lesz a barátnője, aki egyértelmű, hogy análozni is fog. Sokszor elgondolkoztam már, hogy miket tanultam én személy szerint akár tudat alatt is a Rocco filmekből, és magamra ismerek egy csomó mindenben, de szerintem ti is így vagytok vele és ezért olyan kibaszottul népszerű máig az öreg. Hogy csak két dolgot említsek, az egyik, hogy anál után belenyomja a fejét a forró fenéklyukba és benyal ameddig csak beér a nyelve, a másik pedig a lábnyalás és láb nyalatás. Sajna nem voltam még két nővel, de így tennék pontról pontra mint ő.

Innen tölthetitek a jelenetet

Alexis análba, Jannice pedig punciba kapja a cuccozást, közben mennek a fenti dolgok és mindíg van dolga a csajoknak. A kis szőke olyan rajongással néz Rocco-ra, hogy azt öröm nézni. Atomjól és keményen megbassza mind a két csajt és még tőle azt is elnézem, hogy ad egy csókot a jelenet végén miután odaélvezett a szájára a csajoknak. Jannice egyébként nem értem miért nem hagyta magát seggbe, csinált ő már olyat, sőt DPt is vállalt már be.

Jannice a Tushy-nál, ahol DPt kapott.

Brooklyn Gray

Úgy érezte Johnny, hogy a 21 éves Brooklyn olyan jó, hogy rábízhasson egy jelenetet 1/1-ben Rocco-val. A legelső szettnél ez eléggé bevált, nézzük, most hogyan sül el.

Eléggé felemásan.

A jelenet olyan félig-meddig BTS cucc, azaz sokszor kiszól Rocco és a csaj is akmerába, sőt egy interjú is be van vágva hozzá a részek között. Rocco az Iphonejával is veszi fel egy kicsit és ezt is beletették, (kár volt). Ráadásul a csajszi sem ájul el annyira tőle mint az első csajszi elájult. Hiába, no akinek ‘urinal’ (magyarul kb. vizelde, piszoár) van a pittyére belülre tetoválva, az eléggé bevállalós lehet. A második felében van csak szex a jelenetnek igazán, az meg olyan amilyen azért láthatunk eleget, szóval Brooklyn nekem kicsit csalódás lett, de még így is sokkal jobb mint ezer másik szett, mert ebben a férfi szereplő Rocco marad.

Emily Willis, Alina Lopez

Utoljára maradt a talán legnagyobb sztár Emily Willis és a csodás Alina Lopez. Mindketten elmondják egy interjúban, hogy milyen megtiszteltetés a mesterrel dolgozni és úgy egyáltalán is mennyire meg vannak hatva. Ismét brutál jó jelenetet kapunk a végére. Egy kibaszott jó vágás nélküli őrület az egész. Emily kicsit kap picsába is de nem ez a lényeg, hanem ahogy szimultánban kihasználja Rocco azt, hogy két csajjal lehet, soha nincs az, hogy a másik csajt ne venné bele valahogy abba amit csinál. Olyan pózokba állítja, vagy éppen fekteti őket, amikbe mi is tennénk.

Nem kell ide sok fantázia, de amikor pld. simán csak fekszenek a csajok háttal a kanapén és ő ujjazza őket, aztán lenyomja a torkukon a faszát, vagy épp fentről kúrja a puncijukat tövig benyomva, amennyire csak lehet … szeretném úgy érezni, hogy én is így csinálom otthon. Remélem ti is !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kritika: Rocco is coming back to America for more adventures