Loading

Pornó lexikon: CFNM

2020.08.12.Curt

Hivatalosan Clothed Female, Naked Male, azaz ruhás nő és ruhátlan férfi a jelentése a rövidítésnek és egy egész fétist szolgál ki. Az ilyen jelenetekkel általában társul a női felsőbbrendűség, azaz az ilyen jelenetekben szint mindíg szenvedő fél a férfi. Sok Femdom (női dominancia kb.) jelenet alapja ez a felállás, és erre még a csajok öltözéke is rá szokott segíteni, ugyanis nem éppen tinilánynak öltöznek, hanem pont ellenkezőleg. A ruhájukkal is próbálják a felsőbb rendűséget hangsúlyozni, magas sarkúban, bőr ruhákban vannak legtöbbször és az ostor is befigyel azért sokat.

Legtöbbször egyébként a csajok annyira ruhában is maradnak, hogy sem puncit, se mellet nem mutatnak, és a farokhoz is csak épp kézzel, vagy épp lábbal nyúlnak hozzá. Sokszor pedig még csak nem is avatkoznak bele a jelenetbe, hanem csak nézik, ahogy a tag mondjuk épp kiveri magának előttük.

Nem is lenne ezzel gond, ha éppen látnám a csajokon, hogy majd megőrülnek, de nem tehetik, hogy hozzáérnek vagy beavatkoznak, de itt is az ellenkezőjéről van szó, a csajok degradálják leszólják és undorral néznek a “naked male”-re. Nekem ettől tutira lekonyulna. De hát van aki meg pont erre gerjed fel.

A legnagyobb oldalak közül a PureCFNM-nek van egy eléggé népszerű csatornája a Pornhubon, de elég jó tartalom van még a 4KCFNM oldalon is. Itt pld. a 8.30-nál lévő szopás módot még nem is láttam és ötletet is adott 🙂

CFNM-nek mondhatni még azokat az oldalakat is, ahol a diszkóban lévő felöltözött csajokhoz beengednek faszikat, vagy a híres Dancingbear oldalt, ahol ugynezt csinálják meg, csak itt leánybúcsús bulikon.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornó lexikon: CFNM