Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Bárcsak ilyen tanárnőnk lett volna a középiskolában – JapanHDV

2020.08.14.Curt

Eltökélt szándékom, hogy megszerettessem veletek a japán pornót, és belássátok ti is, hogy lassan vége annak a bigottságnak, ami évtizedeken át uralt a japán pornót, a cenzúrának és a nemi szervek kikockázásának. Simán vannak már HD videók, ahol premier plánban látunk japán puncit és mikrofaszt is. Viszont a sok cenzúra olyan videókat és olyan pornóhoz való hozzáállást alakított ki a távol keletieknél, ami mindenképpen egyedi és megéri rászánni egy kis időt.

Az egyik kedvenc csajom egyik legjobb videóját mutatom meg nektek. A csak neve Asuka Kyono és olyan különleges puncival rendelkezik, hogy egy jelenet alatt elélvez vagy huszat, természetesen szét spriccelve mindent. Ha ez még nem lenne elég, egy olyan sztorit kreáltak ennek, ami mindannyiunk tini korának az álma volt, már ha volt szexi tanárnőtök. Nekem igen, az angoltanárnő, akibe két éven át szerelmes is voltam. Később a magyar tanárnőbe is, de ez most mindegy. Szóval ha akkor egy ilyen rendhagyó órát tartottak volna nekünk felvilágosítás címén, hát, eléggé jó lett volna !

A japán jelenet mindegyike túl van játszva, kb egy magyar “Veled is megtörténhet” amatőr szereplős sorozat szintjén. A jelenet szerint a mai napon a Squirt-öt tanulják meg, amit először is a tanárnéni a saját punciján mutat be. Egy kijelzőn kinagyítva is láthatjuk a punciját, ami nem egy csíkpina egyhén szólva, szépen látszik rajta minden fontosabb rész 🙂 Szerencsére még feliratozzák is a jelenetet, amiben főleg a csaj fog beszélni !

Aztán érkeznek sorban a tanulók, akik ujjazhatják a csajt, de nem sikerül csak a legutolsónak meg spricceltetni őt. az lesz a jutalma, hogy baszhat is vele egyet. Imádom az ilyen csajokat, igazán nálam ez eldönt mindent és kiüti a külső jegyeket, tehát ha látom, hogy igazán elélvez és tudom pontosan hogy mikor, akkor nem kell a nagy mell és a szép lábfej. Ez a kis japán csaj meg pont ilyen. Eljátszák, hogy a többi tanuló előtt kell csinálnia mindent, kinyalja, majd megujjazza a csajt, aztán persze berakja neki. Közben a többiek figyelik és előveszik a brét is.

A csaj számtalanszor élvezésig baszatja magát, jó keményen kúrják, kiveszik és már ömlik is a lé kifelé. Imádom. A végén persze a többi tanuló is élvez egy jó nagyot a tanár néni arcára, aki majd belefullad a gecikbe, de kap még egy adagot a puncijába is bentre.

Remélem kedvet kaptatok és megnézitek a jelenetet:

Itt az első itt pedig a második rész megnézhető ingyen.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Bárcsak ilyen tanárnőnk lett volna a középiskolában – JapanHDV