Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Kritika: Gabbie Carter, Lasirena69 anál a Tushy.com-ról

2020.08.17.Curt

Pár napja csak, hogy a kis édes kedvencünk megbaszatta a picike fenéklyukát a TushyRaw oldalon és ha már aláírt ott egy szerződést, akkor miért ne csinálna az anya-oldalnak is egy jelenetet. Hát csinált és jó lett, szerintem jobb is mint amit fent linkeltem. Itt már nem egyedül van, van egy partnere is, Lasirena69 nevű csajszi, aki ez első pornós akivel találkoztam és számok vannak a nevében. Elfogytak a nevek, ezen túl már majd ilyen nevekkel fogunk találkozni (remélem nem).

Mick Blue a sztori szerint a gazdag férj, aki egyben egy mázlista állat is, mert Gabival baszhat. A venezuelai csajszi a feleség, aki beveszi a partiba a kis édes csöcsös csajunkat és egy kis simike után máris szopni kezdik a ház urát. Kis mélytorok után máris megy Gabinak seggbe, és tartja fel a picike talpait a levegőbe. Aztán cserélnek, de olyan bazijó csaj, hogy ilyenkor is azt nézem, hogy ő mit csinál, nem a másik csaj seggbekúrását.

Természeten nézhető a jelenet ingyen itt.

Fogja a másik csaj pici kerek talpát és szopja a cicijét is baszás közben. A Tushy jelenetekben nem sok póz szokott lenni, max 3-4, itt is ez van. A következő a 69-es, ha már úgyis így hívják a csajszit, aláfekszenek a másiknak és így föléjük guggolva kúrogatja Miki őket. Sajna egyetlen szép gape-et sem látunk Gabitól, pedig tud ő olyat azért ha akar. Majd jön egy beleülős rész ahol először a dél amerikai csaj csüccsen bele fenéklyukkal a faszba. Gabi sajna nem nyalja neki, pedig van egy jópár kínálkozó lehetőség, inkább csak farkat szop, majd ő is beleül. Minden tiszteletem Mick Blue-é, amiért ilyen szinten alaposan képes megbaszni egy ilyen szintű nőt, én kb, akkor élveznék el, amikor beraknám neki seggbe és a mellei odaérnének a számhoz közben. Ennek ellenére ő adagolja atomjól azt az isteni picike fenéklyukat. Kurva jó kis rész ez, megéri végignézni tekerés nélkül !

Ezt csinálja a jelenet végéig, amikor is Gabi orrára, szájára engedi a gecijét. Fasza kis jelenet, Gabit nézném egy 24 órás verzióban is ahogyan basszák. Az egyik legjobb csak 2020-ban a pornóban !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kritika: Gabbie Carter, Lasirena69 anál a Tushy.com-ról