Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Adira Allure – Deeper

2020.09.04.Curt

Adira a 2020-as egyik kedvenc csajom, nézzük meg, hogy a sok elég bána jelenet tuán milyen az, amikor egy igazán jól baszni tudó csajt összeeresztenek egy profi faszival. Ilyen jelenet lett Adira és Markus Dupree jelenete.

A Deeper-en megszokhattuk a kicsit filmesített képeket, ezt kapjuk most is az elején, egy olyan filtert, ami még homályosabbá és művészivé teszi a mutatott képet és lassú szexinek ható mozgásokat. Tart ez addig, amíg Markus le nem veti a nadrágját és elkezdi szopatni a drága kis csajt, aki kéz nélkül sok sok bő nyállal torkozza le a jó nagy faszt. Itt már eléggé szép a látvány, ahogyan csurog le a nyála a faszról és néz a faszi szemébe.

Innentől egy sima VogoV jelenetet látunk attól eltekintve, hogy amikor Adira is belelendül a dologba pissent óriásiakat a kis édes pinácskájából, miközben csak a fenéklyukát basszák. Illetve Markus besegít a kezével, de akkor is egy perc alatt kb. csupa csutakos lesz az egész teste a csajnak, széjjel tágulva pedig a kis picsája. Imádom nézni az ilyen jeleneteket, ahol egymásra talál a két szereplő és olyan szinten meg lehet baszni a csajt, amilyen keményen csak bírod, mert minden amit csinálsz jó lesz neki. Lepofozod-tetszik, fojtogatod-tetszik, tövig kúrod a seggét-elélvez. Akarhatunk ennél szebb dolgot ez életben ???

Nem tudom mi van Marcus saját oldalával, a VogoV-vel ott láthatunk ilyen fasza cuccokat, remélem nem adta fel teljesen azt a projektet! Amúgy tényleg vigyáz arra, hogy csak félig dugja be a faszát, nem egy rossz taktika arra, hogy ne élvezzen el idő előtt. Én kb egy percig bírnám ezzel a csajjal, nna jó lehet ötig talán, de nem egy fél órán át folyamatosan seggbe ! Szépen kúrja sorban végig az összes pózt és a fenekébe engedi a gecit. Hibátlan jelenet végre a Deeper-től !!!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Adira Allure – Deeper