Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Te mit művelnél, ha meg tudnád állítani az időt ? – Time fuck bandits

2020.09.07.Curt

Sok dolog miatt szeretem a japán pornót és ezen dolgok egyike az, hogy olyan dolgokat találnak ki sztorinak, amik sokunk fantáziájában és vágyai között megfordulnak és ők simán megcsinálják. Ilyen lehet a világ legnagyobb orgiája, vagy az, hogy a tanárnő úgy tanítsa meg a punci részeit, hogy élőben be is mutassa, aztán pedig megbaszhassuk őt.

A beteg és perverz agyamnak van még sok ilyen kattanása, de az egyik ami visszatérő már fiatal korom óta, hogy milyen kurva jó lenne, ha meg tudnám állítani az időt. Hány fenéklyuk lenne kinyalva és lábujj leszopogatva ha ezt tehetném !!! Nagyon nagyon sok nőé akivel naponta találkozok. A JapanHDV oldalon egy egész sorozat van erről; a Time Fuck Bandits, ahol a szereplő mindenféle klassz szituációkban állítják meg az időt egy kis szerkezettel és molesztálják a csajokat. Hogy ne csak erről szóljon a dolog, egy másik gombbal el is tudják indítani azt, így viccesebbnél viccesebb (persze fullra megjátszott) jeleneteket tudnak csinálni, de majd meglátjátok ti is !

A fürdőben

A sztori szerint egy középkorú faszi talál egy szerkezetet, amit azon nyomban ki is próbál egy közfürdő szerű wellness akármiben. Kicsit mondjuk túljátssza a szerepét, de amúgy nem rossz ahogy elszórakozik a csajokkal, kicsit nyalja és ujjazza őket, majd meg is bassza az egyiket, aztán átmegy a fürdős részlegbe és folytatja az élvezkedést. Illetve egy másik faszi, akit nem is értek hogyan került oda. Bohóckodik egy kicsit, de ahelyett, hogy mindenkit molesztálna egyszerre, egy pár csajjal csinálja csak a gyerekképű makika.

A metrón

Két haver találja meg a bűvös szerkezetet, majd persze kipróbálják a metróban ahol utaznak, és csak bomba japán tinikkel van tele rajtuk kívül. Itt már kicsit jobban magamra ismerek, mint a fenti öregnél, szagolgatják a csajokat, majd nyalják a mellbimbójukat. Kiválasztják a legjobb csajt és azt molesztálják, majd egyesével mindenkit levetkőztetnek és beállítanak doggy pózba. Eléggé állat a látvány, ahogy megy a metró, és ott van 13 mozdulatlan pucsító picsa amit szépen sorba basznak. Nna persze csak a maguk japán módján, nem egy Rocco féle klassz és kemény stílusban.

A tárgyaláson

A kedvenc jelenetem hagytam a végére. Egy tárgyalás egy csomó szereplővel, ahol a védő ügyvéd csaj kezében van az időmegállító cucc. Legelőször csak a tárgyalást befolyásolja vele, bizonyítékokat tüntet el az ügyész kezéből, miközben áll az idő, majd besegít a védencének is megbaszni ott a tárgyalóteremben azt, akit megtámadott. Majd úgy alakítja a dolgokat, hogy az ügyész kúrja meg mindenki előtt az áldozatot. De a legjobb ezután jön, ugyanis a bírónő egy kibaszottul szép japán nő és rámozdul a vádlott tag. Előtte persze csinálnak egy kis körítést is neki: levetkőztetik az esküdteket is meztelenre és ott basznak közöttük. Szegényeknek meg meg kell játszani, hogy csak bámulnak előre.

A bírónő kurva jó csaj, spriccel a pinája és simán elhiszem hogy imád baszni is. Elindítják az időt és amikor már be van gerjedve nincs megállás a kúrásban. Az ügyvédcsaj is baszik közben mindenki más meg meredten néz, de persze meztelenül. Máshol nem láthattok ilyet az tuti !!!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Te mit művelnél, ha meg tudnád állítani az időt ? – Time fuck bandits