Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Kritika: Elsa Jean első anál jelenete a Tushy-n.

2020.09.15.Curt

Kellő marketinggel építették fel a kis szőkeség jelenetét és csináltak alá egy több százezer dolláros jelenetet, a Vixennel együttműködve. Azért mondom ezt a mega-összeget, mert a több részesre tervezett moziban még magánrepülő gépet is béreltek, és azon forgattak. (Mondjuk lehet, hogy valamelyik tulaj gépe volt az és csak kölcsön adta a forgatásra, és az is elég alap, hogy nem szálltak fel vele, hanem csak a reptéren forgattak, “mintha” a levegőben lenne)

A sztori is klisésen pornós lett, a csaj Hollywoodba érkezik, hogy új életet kezdjen és így fog különböző kalandokba keveredni. A már említett magán jet-en érkezik meg, ahol ajándékba kap egy aranyozott arany anál-plugot, amibe még a neve is bele van gravírozva. Megérkezve egy brutál luxus villában lakik a csaj, ahol eljátsszák a Wall street farkas híres ágy előtti jelenetét, csak itt éppen látszik a csajszi pinája is.

Aztán jön a faszinak a meglepi, mert Elsa felnyomta a fenéklyukába a plugot és így várja a ruha alatt bugyi nélkül. Kis incselkedés után már megy is be neki a fasz seggbe. Szóval ennyi volt, táddáááám megtörtént a defloráció. Szét van mondjuk síkosítózva a csaj, de becsületére legyen mondva, hogy meg is kóstolja egyből a faszt a saját fenéklyukából merítve.

Ez csak az első része a filmnek, szerintem várható még legalább három az előzetes alapján. Itt nem nagyon látunk semmi extrát a csajtól, még két pózban kapja a dugást, egy lovaglósban és egy doggy-ban, aminél azért szintén ne várjunk el egy ökölnyi segglyukat, ahogyan a kamera belemászik, ez nem az a stúdió. Kezdésnek egyébként nem rossz, ha rá tudtok állni a Vixen-es stílusra, mert ez még a Tushy-hoz képest is nagyon, de nagyon visszafogott volt. Értem én, hogy első anál, meg minden, és szépen kell felépíteni a dolgot, de hát …. na de majd legközelebb.

Itt nézhetitek meg a jelenetet

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kritika: Elsa Jean első anál jelenete a Tushy-n.