Loading
Hírek   /   Magyarok

Mit neveznek a magyar bulvárban “Erotikának” ?

2020.09.16.Curt

Nem vásárolom és nem olvasom így hát nem tudom, hogy van-e még a Blikkben napi pucér csajos rovat, mert régebben azt mindíg megnéztem. A magyar bulvárhoz hozzátartozik az is, hogy mernek bátrabban írni az erotikáról mint a közéleti, vagy politikai tartalmú lapok. Manapság már minden oldalnak létezik online változata is, így megnézhetjük az ottani szigorúan 18-as karikás, “csak a saját felelősségére kattintson és csak akkor ha nagyon meg akarja nézni, de tényleg és csak akkor” rovatokat. Ezekből szemezgetek most, hogy lássátok ti is mennyire szenzáció hajhász az egész, a mögöttes tartalom pedig egy nagy NULLA!

A Borsonline.hu 18+-as rovata javarészt bűnügyi hírekkel tartja fenn magát, de akad egy két szexisebb dolog is. Ilyen címekkel indul a versenyben, mint hogy :

Kattintson gyorsan, mielőtt letörli az Instagram Cara meztelen videóját !!! (a videó persze nem meztelen, nem is maradhatna olyan az Instán, csak egy sima vizespólós cucc, mondjuk meg kell hagyni, hogy eléggé állat ! Szóval gyorsan kattintsatok ti is !)

De vannak még clickbait címek dögivel:

  • Hat centis sörös korsót dugott a fenekébe, de kihúznia már nem sikerült
  • Túl kicsinek tartja gigamelleit a 22 éves modell
  • Rácz Jenő barátnője a követőitől kérdezte meg hogyan nevezze punciját
  • Csupasz popsi és kivillanó punciszél: Dér Heni szinte semmiben terpeszt a forgatáson (ez azért eléggé túlzó, ha merész klipről beszélünk, akkor inkább ezt ajánlom mindenkinek)
  • Túl mély volt a dekoltázsa, hatalmasat villantott Tóth Andi a Sztárban sztár sajtótájékoztatóján – 18+ fotó (kurvára nem az.)
  • Elárulta a csoda fenekű pornósztár, hogy mi az édeshármas titka – 18+ fotó (előre letisztázni a szerepeket – ez igen ! Ez ám a titok !)

Ha azt gondoljátok, hogy ez szenzáció hajhász, akkor figyeljétek a Blikk online címeit:

  • Eltelt egy hét, de még mindig nem élvezett el – videó (18+)
  • Néhány tanács a behatoláshoz, és nyilván nem kommandósoknak
  • Nem, nem a koronavírus, a hidegfront és a fejfájás miatt nincs szex, és ezt ön is tudja – Van kiút!
  • A nyers igazság a pornóról: a sztárok maguk mondták el, mitől spriccelnek akkorát ( pisilnek)

Itt egyébként tényleg megtaláljuk a kis magyar valóságot, ugyanis egy Ébredő szexualitás nevű Youtube csatornán lévő csajszi ad tanácsokat a szorongó feleségeknek, és ezzel nem is lenne baj, ha éppen nem lenne benne olyan videó mint az alábbi, ami nem is nagyon igényel kommentárt. Igen, szeretném megnézni, hogy a jobb oldali kedves úriember hogyan szopatta le magát a JBL hangfallal, és hiszek is neki, mert nagyon hiteles, szimpatikus fiatalembernek tűnik. Már rendeltem is. Nem hiába tartunk ott ahol tartunk, és a magyar pornó színvonala a Privát Szex DVD féle alantas lófasz, amit azért nézek csak meg, hogy röhögjek egy jót.

Ha mondjuk két tényleg tapasztalt ember beszélgetne és adna tanácsot, akik esztétikailag is csak egy picit kellemesebbek, akkor tényleg érdekelne a dolog. Lásd Hevesi Tamás felesége aki egyébként doktor és a téma szakértője. Partnernek meg Rocco, úgyis tud annyit magyarul 🙂

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mit neveznek a magyar bulvárban “Erotikának” ?