Loading

Beautifulagony.com, ahol csak az arcod veszik fel, miközben elélvezel.

2020.09.23.Curt

Egy másik blogon írtam a címben szereplő oldalról és gondoltam itt kicsit részletesebben kielemezhetnénk, mi is a sikere ennek a lassan már 20 éve működő kanadai oldalnak. A lényeg a következő: vedd fel magad videóra, miközben elélvezel, de nem látszódhat, csak az arcod. Így elsőre elég gáznak tűnik a dolog, de van benne valami izgató és különleges a sok tucat pornó oldal között.

Az oldalon akár te, és én is feltölthetünk videókat, már ha vállalod azt, hogy átadod egy vadidegen oldalnak a videód tulajdon jogait és azt csinálnak vele, amit akarnak. Ja és ezt nem nagyon lehet névtelenül csak farok, vagy punci felvétellel elintézni, ugyanis itt nem látszódik semmi más, csak az arcod. Ráadásul akkor látszódik, amikor nem tudod kontrollálni, hogy az hogyan nézzen ki 🙂 Én láttam már magamat videóban és tükörben is, hát eléggé gáz a látvány és izgatónak semmiképpen nem nevezném a dolgot, ahogy a számat harapdálom és a nyelvemet dugdosom, miközben .. nna inkább hagyjuk is.

Az előfizetés 8 dollár havonta, ami nem olyan sok, még lehet, hogy egyszer rá is áldozok ennyit. Az oldal különlegességét és mind máig sikerességét három dolog adja: Az oldalon szereplők tuti hogy 100%-ban amatőrök, tuti, hogy 100%-ban elélveznek, semmi megjátszás vagy kamu, mostanában nem is csak maszti, hanem szex közben is készítenek kisfilmeket, de persze itt is csak az arcot mutatják közben. És végül az, hogy te is feltöltheted a saját videódat, ha be mered vállalni, és még fizetnek is érte kb. 50 ezer forintnak megfelelő dollárt. Ehhez két videót kell feltöltened és persze igazolnod magad, hogy elmúltál 18. Szóval ha valaki bevállalja írja ide kommentbe a linkjét!

Nna de elég a szövegből nézzünk egy pár videót, úgyis az érdekel mindenkit!!

Különlegességnek mindenképpen jó, és mára a kifejezés is elterjedt lett, azaz ha erre kerestek rá, nem csak a híres weboldalról találtok videókat, hanem más ilyen stílusú videókat is fogtok lelni.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Beautifulagony.com, ahol csak az arcod veszik fel, miközben elélvezel.