Loading
Extrém   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Vicky Love: 40 emberes gangbang, 58 adag gecivel

2020.09.23.Curt

-Szia Vicky, lenne itt egy 30 perces jelenet bevállalnád, fél milliót fizetünk érte.
-Ok, ez jól hangzik, mit kellene csinálni?
-Hát csak lenne egy pár srác akik megdugnának, meg egy páran a szádba, és az arcodra vernék, 30 perc az egész semmi több!

Aztán érkezik a felismerés, hogy az a pár srác negyven kiéhezett kan, akik mind akarnak egy kicsit a csajból, és vannak még plusz 18-an, akik csak azért jöttek, hogy kiverjék a csajra az egy hete gyűjtögetett gecijüket, úgy hogy minden este arra verték a faszt, hogy ezt a nőt fogják kúrni, de nem élveztek el, csak abbahagyták. Nna, hát ez a kis szkenárió zajlik most itt le nekünk egy Premiumbukakke jelenetben, amiben hazánk legszebb pornósa Vicky Love vállalt szerepet. Vikiről már írtam itt sokat és a legolvasottabb cikkek is az ővéi lettek. Tényleg bazijó csajról beszélünk! Nézzétek csak, kinek az arca fog tocsogni majd’ 60 adag gecitől mindjárt: (ez egy másik jelenetből van)

A gangbang részt azért ne misztifikáljuk túl, odajárnak és basszák a csajt ahogy tudják, de közben már megkezdik a szájba, arcra élvezést is. Azért sokkal jobban viseli a csaj a dolgot, mint a másik jelenetében, ahol a végén már ki is ment hányni és be kellett neki segíteni. Itt is kap pedig szépen és az 58 adag geciből 40 adag a torkán csúszik le neki.

De elég a szövegből itt a videó nézzétek meg ti is !

Sajna ez nem e teljes videó, és a gloryhole videójából is csak egy töredék rész van meg, pedig ott is 77 adag folyik le a torkán. Nézzétek csak! Elő kell fizetnem, nincs mese !!!



0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Vicky Love: 40 emberes gangbang, 58 adag gecivel