Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Eliza Ibarra, Emily Willis – Blacked

2020.10.14.Curt

Ha jó csajokat akarunk látni kúrni, akkor nagyon nehezen tudjuk már elkerülni az olyan jeleneteket, amikben ne négerek lennének a faszik. Itt is ez van természetesen, hiszen a Blacked.com-ról hoztam jelenetet nektek, és itt a fekete nem a csajok hajszínére vonatkozik.

Brutál HD felvételekkel kezdünk ahol pózolnak a csajok és próbálják a néger srácot elcsábítani. Nem tudom miben, de mostanában már láttam ezt a csókát, talán a Maitland Ward jelenetben ő volt az, akinek nem állt fel? Szóval azért csak sikerül a két bombázónak elcsábítani ezt a trendi fiút, aki éppen turmixot készít magának, mert izmos. Én közben nagyon figyelek ám, és észreveszek egy kurva jó kis fűszertatót, ami jó lenne nekem is otthonra.

Emily is megérkezik, a srác nagy meglepődésére. Kis puncinyalás (amiből semmit nem látunk) jön a szopás. Tényleg meg kell hagyni, hogy hatalmas fasza van a csávónak, látványos ahogy szopják neki, főleg, hogy két eléggé tapasztalt szopógépről beszélünk. Nem kell félteni egyikőjük torkát sem, mondjuk nem hiszem hogy létezne olyan mély torok, aki egy ekkora faszt bekapna heréig. Lehet hogy mégsem ez a faszi volt az Adrianás jelenetben? Nem tudom egyébként irigyeljem-e a farka miatt, inkább nem teszem (de azért egy kicsit igen).

Aztán lovagolni kezdik a srácot. Itt rohadtul nem értem a kamerás techinkáját, ugyanis másodpercekig mutat egy olyan mozgást, amikor pont kitakarja a tag térde az akciót, vagy olyan közelit mutat, hogy mindent látunk csak azt nem amit kéne. Eléggé idegesítő tud lenni. Szerintem legalább három kamerával veszik a jelenetet, egy a nagytotált veszi, egy a nemi szerveket, egy meg a fejeket, aztán ebből vágják össze a jelenetet végső állapotára. Persze előjön a vesszőparipám, lekonyult a farkad palikám! 🙂 Azért dugja őket lelkesen a tag, hogy rohadjon meg a mázlistája. És Eliza fejei még mindíg kibaszottul szórakoztatóak.

Amúgy folyamatosan felváltva bassza őket, és a végén egy lagymatagot élvez is, de amikor kibukkan a fasz Emily pinájából és ahogy rácuppan a másik csaj, azt mindet érdemes megnézni. Egyébként meg láttunk már ennél rosszabb Blacked jelenetet is.

(közben megnéztem, ő volt az a Maitland – Adriana jelenetben is aki beégett)

Összegzés:
A szopós részek kifejezetten látványosak lettek és tetszenek, a dugás viszont eléggé átlagos lett.
Szereplő csajok
95
Szenvedély, baszás
80
Minőség
100
Geci
50
A ti értékelésetek11 Votes
40
81
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Eliza Ibarra, Emily Willis – Blacked