Loading

Top 10 kipattintott testű pornós csaj

2020.10.20.Curt

Nem írhatom, hogy izmos, vagy kigyúrt, mert a lányok másképpen atlétikusak mint mi férfiak. Összegyűjtöttem 10 olyat közülük, akik szemrevalóak ilyen tekintetben és “ki vannak pattintva”.

Khloe Kapri

Az édes kis puncis Khloe az egyik a listáról, ami nem feltétlen erő sorrendet mutat. Nem egy Six pack abs Khloe hasa sem, de azért eléggé rendben van a csaj szerintem. Cukika a csaj.

Kenzie Reeves

A kis Kenzie testén sincs sok fognivaló és a hasa is olyan amilyennek épp egy 23 éves tininek a hasának lennie kell. A feje sokaknak különleges és talán emiatt nem szeretik, de én azért nem szoktam kihagyni a jeleneteit.

Paige Owens

A kis Paige is még csak 23, mint az előző csajszi, de merőben másképpen atlétikus. Neki a segge is valami brutálisan jó és kerek, mind a mellett, hogy a hasikója neki is brutál szép. Mondjuk fejileg én meg inkább ez előző csajszit választanám, Paige ostoba nézése helyett. De amúgy meg kit érdekel ez, ha ilyen a segge nem ?

Francesca Jaimes

Egy kolumbiai Milf a következő, akit egészen biztosan ismertek ti is. A drága mostanra – lásd utolsó kép – már olyan szintre vitte a testzsír % csökkentést, hogy az már sajna csúnya lett (szerintem). Több helyen is olvastam, hogy mindene az edzőterem és ez meg is látszik a kerek seggén.

Sarah Jessie

Még egy amcsi Milf, aki nem bír leállni a ketogén diétával. Szegényke nem csak azzal és az edzéssel áll romantikus viszonyban, hanem a szilikonnal is, meg a botoxszal. Sosem volt egy Cindy Shine, de mostanra már tényleg eltorzult nő lett belőle, két odaragasztott cicivel.

Blanche Bradburry

Sokat válogattam, hogy bekerülhessen egy európai is a csajok közé és (habár nem a stílusom a csaj) Blanche-ra esett a választásom. Nézzétek miből mi lett, szépen kitornászta magát a csaj és az meg plusz pont neki, hogy maradt végig Európában és forgatott nekünk is szép számmal anál jeleneteket.

Haley Ryder

Haley egy olyan csaj, akire ha rákerestek, akkor nem is pornós képeket, hanem fitness képeket fogtok találni, nem is csoda, nézzétek, hogy néz ki ez a csaj. Az érdekesség, hogy pornózott valamikor réges rég, mielőtt ezzé formálta volna magát és hát az internet nem felejt, ő lett az a csaj, aki izmos nagyon, de régen pornózott is.

Amia Miley

Tutira nem ismeritek a kis Amia Morettit, akinél megint csak a fejlődés ami brutális, egy átlagos szép csajból igazi pornós ribanckurva lett, amit nem is annyira bánunk.

Brandi Love

Amikor nekikezdtem ennek a posztnak két csajban voltam biztos, hogy benne lesznek. Két Milf az, az egyik a most is tökély testű Brandi. 47 éves a néni:

Janet Mason

A másik pedig az immár 53 éves legenda Janet Mason. Ő volt talán az első híres pornós, akivel először találkoztam egy millió éve még a betárcsázós otthoni modememmel. Már 20 éve az iparban van és eleinte még csak otthoni amatőr videókat csinált. Azért kevés 50 felett nő van ilyen testtel:

Szerintetek ki maradt ki a listáról, aki hasonló kinézettel bír, mint a fenti csajok?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top 10 kipattintott testű pornós csaj